Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyitottál már meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottál már meztelenül ajtót úgy, hogy aki veled szemben állt az nem a rokonod (barátnő, Feleség) volt hanem egy vadidegen?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mással előfordult e már olyan, mint velem. A feleségemet vártam haza, és mivel amúgy is meztelenül szoktam otthon lenni, hát úgy nyitottam ajtót, de nem a feleségem állt velem szemben hanem az újságos hölgy....
2009. okt. 2. 14:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
pff..... ez gáz, de viccesXDXDXD
2009. okt. 2. 14:30
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
osztálykiránduláson, amikor azthittem h a barátnőm jött be a szobába, erre a portás jött, h minden rendben van-e, nem-e kell valami....szóval ciki volt :O
2009. okt. 2. 14:31
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
nekem volt egyszer úgy hogy, pasim szokott néha szórakozni azzal hogy csönget mikor bejön, na egyszer volt úgy telefonált a pasim hogy jön haza, én meg szokásosa lazán voltam otthon a nyári melegben (melltartó, bugyi) na csöngettek, és nem jön be senki, na erre én meg bosszúsan kitártam az ajtót "nem igaz nem tudod a kulcsot használni", de erre egy pasi áll ott aki valami képeslapokra gyűjtött. :D
2009. okt. 2. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Velem is volt ilyen :D Zuhanyzás után jöttem ki a fürdőből, azt hittem csak öcsém van otthon, előtte meg nem vok szégyellős. Leszaladtam a konyhába innivalóért, úgy, ahogy voltam, még pucéron, erre ott cigizett anyám meg egy barátnője XD hát nemtom melyikőnk lepődött meg jobban, de ultrasebességgel tekertem fel a szobámba :D

16/f

2009. okt. 2. 15:07
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem vagyok szégyellős,föleg a családom és párom elött...egszer zuhanyzás után mentem kifele egy bugyiban ösz vissz és öcsém haverja pont jött ki öcsém szobájábol és hát mit ne mondjak,szegény majdnem leesett a lépcsöröl...:D:DXDugy meglepödött annyit mondom "uhh,bocsi"...én meg rohantam szobámba hogy magamra vegyek valamit..elég kinos volt:D..utána ezt hallgattam tesom haverjaitol...:D 20/l
2009. okt. 2. 15:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát nem csodálom, nekem is az volt az első, hogy becsapom az ajtót előtte, de aztán ha már így jártam, és az arcán a megdöbbenés után egy kedves mosoly futott át, hát úgy ahogy voltam meztelen kifizettem az újságpénzt és búcsúztan el tőle. Úgy láttam a legnagyobb megelégedésére.
2009. okt. 2. 15:25
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
én a barátomat vártam megakartam lepni miest meghallottam a csengőt kinyitottam az ajtot oda se néztem hátat forditottam az egyik ingje volt rajtam alatta neccharisnya és szép fűzös fehérnemü szett elkezdtem tánvolni és vetközni és mikor megfordultam majdnem szivrohamot kaptam úgy megijedtem hogy 1 pillanatra még a szivem is megállt a pizzás fiu volt hát mitnemondjak eléggé meglepödött.
2009. okt. 2. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
*táncolni
2009. okt. 2. 16:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy örömet okoztál a srácnak!
2009. okt. 2. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Én is meztelenül szoktam lenni otthon, s bár ajtót még nem nyitottam másnak, de meglátni már biztosan megláttak, ha más nem a szomszédok a kertben.
2009. okt. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!