Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 30 éves férfibe. Mit tegyek? 18/L
Nem érdekes a korkülönbség, de úgysem maradok együtt sokáig, ezt most megmondom neked!
18 vagy Ő meg 30, vagyis 10 év múlva te csak 28 leszel, ő meg már 40, és 20 év múlva te 38 leszel, ő meg már 50, stb..
48-60, 58-70, 68-80? végül is ha neked ez jó? Semmi akadálya, de szerintem mire te 28 leszel ő meg 40 arra már rég nem lesztek együtt, mert neked majd csapja a szelet egy huszonéves vagy harminc körüli pali és lelécelsz, hacsak a szóban forgó pali nem valami nagymenő és pénzes féle, mert akkor csak megcsalod majd a háta mögött el nem hagyod.
ma 17:31
Gondoltam hogy én leszek a szerencsétlenség ti helyettetek.Szerintem nem 30-as pasik nyavajognak itt hanem 20 éves depis suttyók,akik isznak,buliznak és nulla életcél.Közbe azon csodálkoztok ha senkinek nem kelletek.Szerintem te vagy a szerencsétlen mert nem bírod a kritikát.Így nem csodálom hogy nincs nőd.
8-as vagyok:D
Hát elfogadom a véleményem pedig tudnék én is mondani dolgokat:D Suttyót:D Én ált ezt a 14 évesekre értem, bár tény hogy én a korombelieknél is van jó pár. Am én nem tartom magam annak. Van életcélom. Szeretnék rendőrségre menni, most melozok, ritkán bulizok, nem cigizek. Van felelőségtudatom. na meg nem fekszek össze vissza minden csajjal le, ha nem eddig csak koly kapcsolataim voltak amik több évesek voltak. Szal itt vagyok én mint ellenpélda. Szerintem amúgy csak szar helyen ismerkedsz.
21/F
mit csináljon egy 20 éves te balf*asz ?:D most igyon meg bulizzon még fiatal.Én nem panaszkodtam te gyökér ezt jól benézted...
én is és a környezetemben mindenki megtalálja a hangsúlyt a korosztályunkkal csak az olyanok mint te nem,kivel van akkor a hiba? :D tudod te..
18 évesen üljél otthon (ásít)
ma 17:47
Miért akarsz meggyőzni olyanról amit én így gondolok?Miért nem lehet elfogadni hogy ezek ellenére sem kellene egy 21 éves?Nem az ismerkedéssel van a baj,hanem azzal hogy alapban nem állok le ezzel a korosztállyal.Hiába erösködsz és probálod magadat rámbeszélni..:)Biztos van olyan lány aki a saját korosztályából válogat vagy ismerkedk,de hidd el nekem nem a rossz helyen ismerkedéssel van baj,hanem hogy én alapban nem ismerkedek ezzel a korosztállyal.
kit érdekelsz őszintén?? :D tőlem járhatsz 100 évessel is sza*rok rád.Jól teszed! csináljad!!:D
én a suttyózásra ugrottam, mert zavar h valaki nem tud beilleszkedni egyből mindenki suttyó meg a fa*sz a korosztályból.
Jójó nem akarlak meggyőzni:D Csak kérdezted nem e nagy a korkülönbség erre mondta hogy de nagy szerintem. Másik meg mondtad hogy a 20 évesek suttyók:D Szerintem meg csak rossz emberekkel próbálkozol és nem tom mé van egy tippem de az átmenne sértésbe amit nem akarok, na szal hamar elítéled az összes 20 év körüli fiút, csak azért mert akivel ismerkedtél olyanok voltak... Am meg ne csodálkozz hogy ilyen válaszok jönnek egyesektől mert te suttyóztad le most az összes 20 év körüli korosztályt. Na csak ennyit akartam, isten ments hogy meg próbáljalak téged meggyőzni:D Jó ez így:D Sok sikert:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!