Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milíyen fiu nemjönnek be? :D...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milíyen fiu nemjönnek be? :D (milyen nelegyen egy fiu)

Figyelt kérdés

sok olyan kérdés vían hogy milyen fiuk jönnek be

lehet hogy ez hülíye kérdés de nemkel leszolni

2009. okt. 2. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Én személy szerint szeretem,ha egy srácnak van dumája,és tud bókolni,ha túl merev és rideg,akkor nálam nincs esélye!Azt sem szeretem,ha egy pasi nehezen mutatja ki az érzéseit,valamint nem jön be,ha nagyképű,flegma.Én az érzelmes pasikat szeretem,akik mások előtt is kimutatják az érzéseiket.Külsőleg csak annyi a kikötés,hogy ne legyen alacsony,és ne nézzen ki úgy,mint egy metroszexuális divatb..i.
2009. okt. 2. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
aki nemjönbe, azok a nyálas pasik, a mócsingos a pasik, a férfiatlan pasik, a határozatlan pasik, a félős pasik, a kicsit sem izmos pasik, az ápolatlan pasik, a rokker pasik, a túl egyszerű pasik. na ezek nemjönnek be.
2009. okt. 2. 13:22
 3/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat és ha lehet kor nem
2009. okt. 2. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok,és 23/l,és nem szeretem én sem a nyálas divatmajmokat,inkább a férfias,szőrős,borostás pasikat! :-D A többi nem számít,csak tényleg annyi,hogy mutassa ki az érzéseit,ne legyen olyan,mint egy jéghegy.
2009. okt. 2. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne legyen vékony, nyálas, selyefiú... Ja és legyen túl a harmincon.. :)

25/N

2009. okt. 2. 15:15
 6/9 anonim válasza:

én fiú vagyok

Az érzelmek, főként fősulisok mondják nekem, hogy azért nem beszélnek az érzelmeikről mert minden hely túlzsúfolt, azt nem adják túl könnyen magukat.

A jéghegy srácok meg, hiába kemények, ha a dopping miatt van izom. az amolyan egosok nyomják teli magukat.

Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy a barátaimmal mindent megosztok, pont ezért is tudják jól, hogy ki vagyok én.

A többiek meg úgy sem számítanak.

az ip cím szerinti cucolás meg nem jelent semmit,az én gépemet rajtam kívűl 13an használják már jó idelye. Onnastól elég nehéz megtudni mi az érdeklődési köröm.

2009. okt. 2. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:

most hogy a p.csába jön ide az IP cím?

amúgy legyen egyéniség, aztán annyi.

2009. okt. 2. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

most le lettem pontozva mert megírtam h milyen pasik nemjönnek?

vmi kötsög rokker pontozott le, vagy vmi girhes vézna gyerek, vagy vmi szánalmasan egyszerű férfiember?

szánalmasak vagytok....ezért lepontozni mert leírtam h kik nemjönnek be, hát bazz.....ezvolt a kérdés,...

2009. okt. 2. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
semmi essetre ne legyen nyalas,udvariatlan,paraszt,ne scak a sex erdekelje,ne jarkaljon mas utan ah egyszer baratnoje van,ne menozzon...es meg lehetne sorolni....
2009. okt. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!