Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milíyen fiu nemjönnek be? :D (milyen nelegyen egy fiu)
sok olyan kérdés vían hogy milyen fiuk jönnek be
lehet hogy ez hülíye kérdés de nemkel leszolni

Ne legyen vékony, nyálas, selyefiú... Ja és legyen túl a harmincon.. :)
25/N
én fiú vagyok
Az érzelmek, főként fősulisok mondják nekem, hogy azért nem beszélnek az érzelmeikről mert minden hely túlzsúfolt, azt nem adják túl könnyen magukat.
A jéghegy srácok meg, hiába kemények, ha a dopping miatt van izom. az amolyan egosok nyomják teli magukat.
Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy a barátaimmal mindent megosztok, pont ezért is tudják jól, hogy ki vagyok én.
A többiek meg úgy sem számítanak.
az ip cím szerinti cucolás meg nem jelent semmit,az én gépemet rajtam kívűl 13an használják már jó idelye. Onnastól elég nehéz megtudni mi az érdeklődési köröm.

most hogy a p.csába jön ide az IP cím?
amúgy legyen egyéniség, aztán annyi.

most le lettem pontozva mert megírtam h milyen pasik nemjönnek?
vmi kötsög rokker pontozott le, vagy vmi girhes vézna gyerek, vagy vmi szánalmasan egyszerű férfiember?
szánalmasak vagytok....ezért lepontozni mert leírtam h kik nemjönnek be, hát bazz.....ezvolt a kérdés,...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!