Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik itt siránkoznak, hogy nincs barátnőjük, miért nem próbálják meg fejleszteni magukat, vagy legalább lejjebb adni az igényüket?
Nem provokatív kérdésnek szánom, de nem tudom elképzelni, hogy olyan sok reménytelenül csúnya ember legyen itt, aki ne tudna változtatni ezen.
Helyes étkezés, testmozgás, edzés, kicsit több odafigyelés a külsőre, és szerintem sok "rondának" tartott pasi itt teljesen rendben nézne ki. Tudom nem fair, mert valakinek alig kell tenni ezért valamit, de ez van, először segíts magadon, akkor az élet is segít rajtad.
A másik dolog pedig az, hogy sokaknak szerintem túlságosan nagy az igényük. Biztos vagyok benne, hogy sok, kevésbé előnyösebb kinézetű lány szívesen venné a közeledéseteket, csak az a baj, hogy őket észre se veszitek. Felejtsétek el a nagy ő-t, meg a tökéletes kapcsolatot, ez nem így működik. Lehet először nem igazán jön be külsőre valaki, de ha hagytok esélyt megismerni egymást, akkor a személyisége miatt jobban meg fog tetszeni külsőre is.
Végülis inkább tanácsokat adtam, mint kérdést tettem fel, de már elegem volt a sok önsajnáltató kérdésből. Higgyétek el, azzal semmire nem mentek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!