Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a fiúk, akik itt siránkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik itt siránkoznak, hogy nincs barátnőjük, miért nem próbálják meg fejleszteni magukat, vagy legalább lejjebb adni az igényüket?

Figyelt kérdés

Nem provokatív kérdésnek szánom, de nem tudom elképzelni, hogy olyan sok reménytelenül csúnya ember legyen itt, aki ne tudna változtatni ezen.

Helyes étkezés, testmozgás, edzés, kicsit több odafigyelés a külsőre, és szerintem sok "rondának" tartott pasi itt teljesen rendben nézne ki. Tudom nem fair, mert valakinek alig kell tenni ezért valamit, de ez van, először segíts magadon, akkor az élet is segít rajtad.

A másik dolog pedig az, hogy sokaknak szerintem túlságosan nagy az igényük. Biztos vagyok benne, hogy sok, kevésbé előnyösebb kinézetű lány szívesen venné a közeledéseteket, csak az a baj, hogy őket észre se veszitek. Felejtsétek el a nagy ő-t, meg a tökéletes kapcsolatot, ez nem így működik. Lehet először nem igazán jön be külsőre valaki, de ha hagytok esélyt megismerni egymást, akkor a személyisége miatt jobban meg fog tetszeni külsőre is.

Végülis inkább tanácsokat adtam, mint kérdést tettem fel, de már elegem volt a sok önsajnáltató kérdésből. Higgyétek el, azzal semmire nem mentek!

2013. máj. 17. 12:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Természetesen legyen meg a szexuális vonzódás, én inkább arra gondoltam itt, hogy ne legyen túl nagy az igény, tehát ne csak a legmenőbb és legszebb lányokat vegyétek észre, hanem azokat is akik kicsit visszafogottabbak, vagy nem olyan tökéletesek külsőre (gondolom ettől még találhatjátok vonzónak őket).
2013. máj. 17. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Erre csak ugyanazt a sablont lehet válaszolni, hogy relatív a szépség. Sok ember inkább igénytelen, mint csúnya és nem akar ezen változtatni. Lejjebb adni az igényeket csak akkor, kéne ha tényleg túl magas, és csak a külsőt nézi az ember, de külső belső vonzalom mindenképp kell a párkapcsolathoz, ha ez nincs meg akkor csak magunknak ártunk. Szerintem inkább a belső értéket érdemesebb fejleszteni, ami sokkal nehezebb, mint a kinézetüket, tapasztalatból mondom!
2013. szept. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!