Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ha a pasitok megcsalna mert már nem tudod azt nyújtani az ágyban amit régen?

Figyelt kérdés

Barátnőm már kevésbé aktív, régen 1 éven át naponta szexeltünk, most heti egy van, folyton elutasít ha kezdeményezek, mindig jön valami kifogás, fáradt, fáj a feje stb. kinyalni sem engedi magát mert hogy csikiz, meg szúr a borostám, megborotválkoztam akkor meg csikizem.

Szerintetek én vagyok a hibás ha megcsalom a szex miatt?Már sokszor felhoztam ezt neki de nem változtatott, nem hiszem el, hogy egy 24 éves nőnek akinek nagy volt az étvágya mindig is most így lecsökkent.

2013. máj. 17. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Keress magadnak egy NŐT, ezt a frigid pics?át meg dobd ki!

Sajna nálunk forditva van, nő létemre én igénylem jobban a dolgokat, és "kényeztetés" terén is bajok vannak:)

2013. máj. 17. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Teljesen véletlenül nem kezdett el fogamzásgátlót szedni, amitől csökkent a libidója?

Egyébként valóban nem megoldás a megcsalás. Ha nem jó a szex, meg kell próbálni rendbe hozni, beszélni kell a problémákról. Ha nem tudod rendbe hozni, akkor ki kell lépni. De ha megcsalod, akkor egy gerinctelen sza.r alak vagy.

2013. máj. 17. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező ha igazán szeretnéd eszedbe sem jutna megcsalni. De ez midnegy is mert ő nem szeret már téged igy inkább keress olyat akivel nincs ilyen gond.
2013. máj. 17. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm egy hete azzal jött hozzám sírva hogy a pasija leszúrta őt, mert mostanában nem akar olyan gyakran szexelni, közölte a csajjal hogy egy guminő többre képes mint ő...ilyen esetben ti mit tennétek? én nem jutottam szóhoz amikor mesélte :/
2013. máj. 18. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Látlelet, rendőrségi feljelentés.
2013. máj. 18. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Én azt csinálnám hogy magamba néznék hogy én miben változtam meg.... Hízalegj neki, vegyél ajándékot, vidd el őt olyan helyre ahova szeretne elmenni, beszélj vele szépen...stb... majd megjön A KEDVE...MINT AMIKOR CSAK PRÓBÁLKOZTÁL NÁLA(AMIKOR ÖSSZEJÖTTETEK) AKKOR MI VOLT MÁS ? ÉRD EL H ÚJRA BELÉD SZERESSEN
2013. máj. 18. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Az is megeshet, hogy felnöttetek es annyi a dolgotok, hogy egyszerüen nincs mar kedv es idö napi 1 ora agytornahoz.

Velem is megesett, tomboltam, teptem a hajam, hogy miert nincs naponta szex amikor itt fekszünk egymas mellett, de a 40 oras het es a sok program mellett neha mar en sem kivanom a szexet es megertem paromat, hogy neki is kell par nap ami nem csak arrol szol, hanem egy kis bujasrol es pihenesröl. (Nem az, mert nem zavarna, ha en csinalnam, ö meg csak feküdne, de kinek van kedve ugy csinalni?)

2013. máj. 21. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!