Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lánybarátotok szerelmet vallana mit szólnátok?
Helyes, aranyos csaj, már több éve ismeritek egymást, jóban vagytok. De idáig úgy tudtátok, hogy az egyik haverotok tetszik neki, most meg hirtelen bevallaná, hogy hazudott, mert félt elmondani, hogy igazából te tetszel neki. Mit mondanátok erre? Megbocsájtanátok hogy hazudott, ha amúgy sosem szokott?
Köszi a válaszokat!
Van ilyen lánybarátom egyébként, de meg is lepődnék ha szerelmet vallana nekem. Régen én hajtottam rá, de megbeszéltük hogy csak barátok legyünk így is van már lassan 6 éve.
Na most ha te szerelmes lennél a fiú haverodba hát nem tudom mit szólna ehhez, valószínű hogy ő is érezhet irántad valamit csak ugyanúgy titkolja mint te, az is lehet hogy már neki valaki más tetszik csak még nem tudsz róla, és ha ezt közölnéd vele akkor romokba dőlhet a barátságotok.
Ha esetleg elmondod neki akkor szerintem figyelj oda arra hogy mikor mit mondasz neki, és mondd úgy hogy szeretnéd ha megpróbálnátok, de ha nem megy akkor a barátság maradjon meg.
Ez így elég fura belátom, de egy próbát megér én szerintem.
Mesimogatnám az arcát...
...meg a hátát, meg a derekát is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!