Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok?
normális=nem iszik, nem cigizik, nem féltékeny, nem nyávog, van némi humora, esze, és mindenről lehet vele beszélni.
Hol vannak ilyenek?
Ismerek többet, kezdetben mindenki tök normális, utána meg meggajdulnak.
Van aki aztmondja h rendes, meg nem a pénzre hajt, meg hogy szép és senki sem próbálkozik. ÉN próbálkozok, de sda:SA:AS: Nem értem! Holott minden héten inni jár.
Van akit csak a lovak érdekelnek, ha más a téma, akkor nem szól hozzám.
Haver a gyökér lovas csajoktól már én is kivagyok, semmit nem akarnak csinálni csak a ló f***t szopkodni, meg simogatni azt a szart. Ezek nem akarnak dolgozni, se segíteni a ház körül, se főzni. Megmondtam, egynek, hogy egyedül fogy így meghalni,erre Ő teljesen megértette,mert neki ez van.. A hideg ki ráz, a sok majom csajtól akik csókolgatják a lovakat a képeken. A fele, mondjuk úgy is néz ki mint egy ló :)
A normális csajokról meg tegyél le, menjél szépen edzeni, hogy ember legyen belőled! :)
HoL?
Amúgy aki írta h nem voltam még szerelmes...igaza van ebben.
"vagy csak egyszerűen a leggyakoribb hibába estél--> vékony a pénztárcád!"
Na elárulok egy titkot.. Nekem is "vékony" a pénztárcám. Nem vagyunk gazdag család, de boldogok vagyunk, plusz van barátnőm is. Ha nem hiszed sajnállak. És tudod a pénz nem minden. Magányossá tesz. Hiába lenne ésszerű, hogy mégsem.. Ez van!
Egyébként meg lehet csak én vagyok ilyen mázlista, hogy egy szintén átlagos életszínvonalú lányt találtam, aki nem arra hajt, hogy minél gazdagabb legyen a fiúja. És nem kellene ennyire általánosítani. Amúgy meg akik gazdagabbak, azoknak a nagyrésze elég kevés intelligenciával rendelkezik (Tiszteletem a kivételeknek!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!