Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtam egy pofont a pasim tesójának. Mit csináljak?
Piszkált egy olyan dologgal amit tudja hogy utálok. Mondtam neki hogy oké igazából akkor el is dőlt, hogy túllépett-e az ovis szinten.. Valószínűleg nem. Ott akartam hagyni de utánam szólt, hogy "mi van, megjött? hisztis r.banc..." Erre kapott egy pofont...
Szerintetek ez nagyon-nagyon gáz? Nem hinném hogy egy huszonéves srácban egy 53 kilós 18 éves lány nagy kárt tenne, csak maga a gesztus. Most mi lesz? Párom nem haragszik rám, mérges volt a tesójára, de én nem akarok vele állandóan veszekedni, meg hogy szét akarjon választani minket a pasimmal...
Mi nem pofozunk fel nőket, a nő se pofozzon fel minket. Én e szerint a szabály szerint élek.
Ha értelmileg nem tudod lenyomni akkor szólj a barátodnak hogy állítsa le a tesóját.
33F
ma 13:01
Pofonnal intézed el a dolgaidat, de akkor ne sírj ha visszakézből te is kapsz egyet.
Ne idegesítsd magad,ha előtte szépen is mondtad és utána még ezt mondta,akkor nem gáz.
Barátod is téged védett.
Lehetséges hogy féltékeny a barátod testvére, mert tetszel neki... :) Oviban is így működik, ovis szinten van :)
Beszéld meg barátoddal, hogy ő intézze ezt el.
Te meg véletlenül se mondj igent a testvérének ha tényleg tetszel neki ;) mert akkor bukta :)
ma 13:03
De az a pasi se csodálkozzon egy pofonon aki ennyire tiszteletlen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!