Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes lettem itt egy felhasznaloba a valaszai alapjan?
Figyelt kérdés
Csak privatban mondom el ki az, aki kivancsi ra.2013. máj. 15. 21:40
41/52 anonim válasza:
odaadjam a számát?:DXDszeretetéhes XDXd jólvagy?XD
42/52 anonim válasza:
Vissza fog térni, és majd válaszol a leveledre. Nem tűnik ő el olyan hosszú időre. :)
43/52 A kérdező kommentje:
biztos nem tetszik nehany embernek a nepszerusege, azert ilyen irigyek ra. nem baj, megmarad nekem, csak válaszoljon valaha valahogyan. =)
2013. máj. 15. 22:26
44/52 anonim válasza:
gegelt bannolták most mondom neked !
45/52 anonim válasza:
Ohhh, szegény. De remélem, azért valamilyen formában visszatér...
46/52 anonim válasza:
Irigyek Gegelre?
Ugyan te...Mármint ő ;) mondta,hogy első akar lenni a "pontversenyben" és "megtalál angyalföldön",hogy megverjen,meg ő utálja azért az emberi fajt,mert "nem értik őt meg és nem adnak esélyt",de biztos irigyek vagyunk rá mindannyian.
47/52 A kérdező kommentje:
anas miert akarod? neked is hianyzik? foley, nem veszekedni akarok itt, inkabb segitsetek. senkit nem lehet itt megitelni mert nem tudjuk ki hogyan el.
2013. máj. 15. 22:34
48/52 anonim válasza:
GeGeL te vagy az? :D Mit szivatod a népet?
49/52 A kérdező kommentje:
nem o vagyok, nem tudsz olvasni? a kerdes arrol szol hogy hianyzik nekem, belso megerzes, hogy baj van vele, es felek mert szeretem.
2013. máj. 15. 22:59
50/52 anonim válasza:
Gegel skizofrén és most a másik énje írogat... nem elég, hogy ilyen betegsége van, még van olyan hülye, hogy saját magába szerelmes (ettől most b.uzi, vagy mi lehet ez?), szerencsétlen! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!