Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » élőbe lehet h jobban eltudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

élőbe lehet h jobban eltudunk majd beszélgetni?

Figyelt kérdés

van egy srác aki nagyon bejön,de még csak msn-en kezdtünk beszélgetni(ismerkedni),úgytűnik h nem túl beszédes:S(tudom h találkoznom kéne vele),de egyelőre nem hívott még el "randira".

h utalhatnék rá h már találkozni akarok vele?

de mi a véleményetek?

2009. okt. 1. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem hinném, ha msn-en nem beszédes, akkor a valóságban még úgyse, fordítva szokott lenni h személyesen csak dadog, msn-en meg csak úgy dől belőle a szó:P

Szal szerintem ez a srác nem akar semmit, bár megpróbálhatod,lehet félénk:S

2009. okt. 1. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
msnen mindenkinek nagyobb a pofája. szal ha msn se beszél veled akkor nagyon valószinű hogy leszar és inkább koptatni akar, csak nem meri a szemedbe mondani :S
2009. okt. 1. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha alig ír valamit, akkor vagy beszél még pár emberrel.. vagy pedig nem érdekled igazán.. Gondolom mindig te írsz rá, igaz?
2009. okt. 1. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos az. Nekem volt olyan bnőm, akivel msn en alig tudtunk beszélgetni, majd élőben csak úgy f*sta szót. Mi lenne, ha nem lenne MSN? ejj be' jó lenne néha! :-) Élőben minden más.

Amúgy ha nagyon nem is kérdezget, meg nem is ő megy be hozzád msn en, akkor lehet h nem is érdekled.. amúgy mennyire lenne ciki neked randit kérni? sulis társ?

2009. okt. 1. 21:23
 5/10 A kérdező kommentje:

még csak 2-szer írtam rá.

am igen egy suliba járunk

2009. okt. 1. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

a legelején egész jól tudtunk beszélgetni(ő is kérdezgetett),de most úgy tűnik mintha nem jutna eszébe téma vagy nem tom...:Sam megkérdeztem tőle h "nem akarsz velem beszélgetni igaz?"és erre azt írta h "dehogynem:):)"

meg azt mondta h fáradt azért nem tud sokat írni.

aztán lehet h tényleg nem érdekelem annyira....:S:(

2009. okt. 1. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Hmm. Azért ne vegyük el az önbizalmadat. Suliban szoktatok dumálni? Nem sokat, csak néha-néha. Azért a "szia, hogy vagy?" nál többet...

Ha nem még az sem gond. De hétvégén is "fáradt"? Most bekockáztatni, azt hogy randit kérsz ezek alapján még erősen necces.. Ki kérte el kinek az msn címét?

2009. okt. 1. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Na jó, ha már ilyen hülyeségekkel jön, h fáradt meg "mittudomén" akkor tuti bukó, ha egy csajt megakarok szerezni sose vagyok fáradt:P
2009. okt. 1. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:
az úgy volt h myvipen bejelölt ismerősnek(az előtt még sosem láttam a suliban),megnéztem az datlapját(egyedülálló), aztán visszajelöltem.jópárszor megnézte az datlapomat úgyhogy gondoltam h felveszem msn-re hátha bejövök neki és meg akar velem ismerkedni,csak lehet h fél kezdeményezni.......
2009. okt. 1. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Hmm.. lehet megpróbálnám.. suliban van duma?
2009. okt. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!