Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
élőbe lehet h jobban eltudunk majd beszélgetni?
van egy srác aki nagyon bejön,de még csak msn-en kezdtünk beszélgetni(ismerkedni),úgytűnik h nem túl beszédes:S(tudom h találkoznom kéne vele),de egyelőre nem hívott még el "randira".
h utalhatnék rá h már találkozni akarok vele?
de mi a véleményetek?
Nem hinném, ha msn-en nem beszédes, akkor a valóságban még úgyse, fordítva szokott lenni h személyesen csak dadog, msn-en meg csak úgy dől belőle a szó:P
Szal szerintem ez a srác nem akar semmit, bár megpróbálhatod,lehet félénk:S
Nem biztos az. Nekem volt olyan bnőm, akivel msn en alig tudtunk beszélgetni, majd élőben csak úgy f*sta szót. Mi lenne, ha nem lenne MSN? ejj be' jó lenne néha! :-) Élőben minden más.
Amúgy ha nagyon nem is kérdezget, meg nem is ő megy be hozzád msn en, akkor lehet h nem is érdekled.. amúgy mennyire lenne ciki neked randit kérni? sulis társ?
még csak 2-szer írtam rá.
am igen egy suliba járunk
a legelején egész jól tudtunk beszélgetni(ő is kérdezgetett),de most úgy tűnik mintha nem jutna eszébe téma vagy nem tom...:Sam megkérdeztem tőle h "nem akarsz velem beszélgetni igaz?"és erre azt írta h "dehogynem:):)"
meg azt mondta h fáradt azért nem tud sokat írni.
aztán lehet h tényleg nem érdekelem annyira....:S:(
Hmm. Azért ne vegyük el az önbizalmadat. Suliban szoktatok dumálni? Nem sokat, csak néha-néha. Azért a "szia, hogy vagy?" nál többet...
Ha nem még az sem gond. De hétvégén is "fáradt"? Most bekockáztatni, azt hogy randit kérsz ezek alapján még erősen necces.. Ki kérte el kinek az msn címét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!