Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a félig cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a félig cigány fiúkról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 21:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
apropó rasszizmus: elgondolkoztak-e már a rasszizmust üvöltő, segélyekből, "megélhetési bűnözésből", 8-10 koszos, testileg és szellemileg is elhanyagolt kiskorú családi pótlékából, rendszeres gyermekvédelmi támogatásból, önkormányzati, ingyen kiutalt és már rég óllá lelakott vagy éppen önkényesen elfoglalt más lakásában élő cigányság, hogy MIÉRT CSAK VELÜK van a magyaroknak bajuk??? Ez az ország tele van különböző nemzetekhez tartozó emberekkel, tótok, szerbek, svábok, "újabban" arabok, kínaiak, sorolhatnánk holnapig. De velük nincs baj! Persze, köztük is vannak rosszak, de nem többen mint mi közöttünk. És a cigányok? Mindenki tudja...
2009. okt. 1. 21:48
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
szeritem ne keveredjenek magyarokkal a cigányok, igaz hogy elitélik azt aki cigánnyal van, megvannak az okok amiért ez van...sajnos, nem sajnos ez van. Én pl nem szeretem ha ilyet látok h cigánnyal/félcigánnyal jár valaki, nekem ez undorító, és az a baj, hogy befognak keveredni, és nem is lesz lassan igazi magyar. Mit gondoltok miért utálják a magyarokat sok országba? azért mert minden cigány magyar állampolgár, és ha balhéznak külföldön akkor mit mondanak "magyarok voltak" ezért azt is utálják külföldön akik nem vétettek semmit, és TÉNYLEG magyarok. A másik dolog, hogy egyre durvább lesz ez a roma helyzet mo-n, szerintem. Egyszer tuti hogy nagy balhé lesz, mert elfogy a türelmünk, az a bosszantó hogy a seggük alá teszünk mindent, és direkt nem akarnak normálisan gondolkozni, mondjuk mindenki azt mondaná hogy vagy segély 100 ft, vagy melózz minimálbérért, sokan az összeg miatt választják a segélyt szerintem, na de erről csak belhé lesz. JOBBIK (Y) rendet kell tenni ebben az országban egyszer már végre!!!!!!
2009. okt. 1. 22:02
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 21:43 és :44 Neked óriási szerencséd van, nem is tudod, mekkora. A szavaid szerint a párod és családja azon nagyon-nagyon kevés cigányember közé tartozik, akiket említettem. De, látod, te is írod, hogy ők sem tartják a kapcsolatot a rokonokkal! Nicsak, hát ők is tisztában vannak a földijeik világnézetével, életvitelével?! Látod, még ők is csak így tudják megőrizni a becsületüket, tisztességüket. Szerencsés vagy, hogy ilyen jóravaló emberrel találkoztál. Sok boldogságot!
2009. okt. 1. 22:31
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

22:31: persze, ők is tisztában vannak a többiekkel, és el is itélik őket! Főleg amikor nem akarnak menni dolgozni! Ami általában igy van... de a pénzért tudnak jönni követelőzni...

De a párom csodálatos, közös barátaink mind mind magyarok, és ők is szeretik, mert imád bolondozni :)

Ő rendes, szorgalmas (nem sokan csinálnák meg, hogy szüretelni voltunk, ő nem tudott jönni mert dolgozott (állandó munkahelye van) és amikor kiderült, hogy nem tud mit csinálni a m.helyén, kocsiba ült, és 20 km-t jött, hogy segitsen nekünk szüretelni... majd elájultam amikor megjelent :) ) Apuék egy szemrebbenés nélkül elfogadták, mert nem rögtön mondtuk meg nekik, hanem pár hónap után, de addigra bőven bizonyitott.

Köszönöm a jókivánságaidat!!

2009. okt. 2. 12:12
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
undorítónak tartom a fehér félt a szülők közül aski összeállt 1 cigánnyal
2009. okt. 2. 13:01
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
erre nekem is ugyanaz a véleményem,hogy a cigány az cigány.. a magyar meg magyar..
2009. okt. 2. 13:23
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

13:01:hát látod, pedig már 22 éve együtt vannak jóban rosszban!

Nem fogok leállni vitázni, te ezt vallod, én meg mást.

Ez mindenki szive joga...

Nem itélek el senkit, mert alapvetően én sem tartom őket túl sokra... sőt

2009. okt. 2. 18:05
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
14 éves vagyok félvér...mondhattok mindenféle féregnek, büdös cigánynak nem nagyon érdekel, tanulok, tisztességes vagyok....és szeretnék az állam javára lenni...ja de elnézést kérek! félig cigány vagyok ugye? és ezért nem lehet az állam javára....körülbelül ez a ti gondolkodásotok, egy kalap alá vesztek minket...pedig nem is ismertek, nem csak a retkes tolvaj ,,bornyúk" vannak...hanem a tiszta, rendezett és okos cigányok is...szóval el kéne gondolkozni, hogy minden cigány ugyanolyan-e
2009. okt. 8. 19:01
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
cigánynak érzed magad? akkor az vagy....
2009. okt. 17. 22:45
 20/26 anonim válasza:
mekkora hujék egy :igen is ha szereted tudd meg hogy mijen és ha ényleg ojan akivel te tudnál járni akkor igen is járjatok!!!!!!! kettő: nem kell mindig mások véleményével foglalkozni foglalkozi
2009. nov. 4. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!