Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a félig cigány fiúkról?
Ha csak a bőre és a génjei szerint az, de tiszteli a törvényeket, nemcsak a jogait, de a kötelezettségeit is ismeri és tudomásul veszi, NINCS SEMMI BAJ.
De ha a világhoz való viszonyát, a viselkedését is befolyásolja a származása, ha csak azt látja, honnan és mit kaphat (vagy éppen vehet el), nagyon is nagy a baj.
Amúgy meg vannak húzatva a lányaink????
Egyre több magyar lány cigó fiú felállást látok:S
Fordítva még egyet se...
a viselkedéséből meg nem mondaná senki, h cigány
a kinézetéből sem nagyon, csak ha megmondja.
ugyanis van egy ismerősöm, akibe nagyon szerelmes vagyok, és amikor vmelyi barátom megtudja, h félig cigány a srác, valahogy mindig megkapom a magamét...
Sajnos a többségük sokat tett azért, hogy ilyen rossz hírük legyen, ilyen negatív legyen a megítélésük. Nemcsak nálunk vannak velük problémák - bár ők hajlamosak a magyarokat rasszistának nevezni -, komoly gond van velük Olaszországban, Romániában, Szlovákiában is, hogy csak néhány országot említsünk.
Aztán sajnos az a nagyon-nagyon kevés becsületes (el kell ismernünk, ilyen is van, csak nagyítóval kell keresni!), rendes cigány szenvedi meg a nemzetsége által kivívott gyűlöletet.
Vigyázz, mert az emberek többsége tartózkodik tőlük (nem ok nélkül) és inkább téged is ki fognak rekeszteni a társaságból, minthogy maguk közé engedjenek valakit, akitől, ki tudja, talán félniük kell. Én személy szerint a kertembe sem engedek be közülük egyet sem (pl.vasgyűjtő), inkább kicipelem a kapuhoz, amit neki szánok. Ki tudja, körülnéz és este már jön is vissza. Épp, ahogy egy szomszédunkkal meg is tették. Szóval, ha a baráti körünkhöz tartoznál és hirtelen felbukkanna melletted egy - akár - félvér fiú, bizony én is inkább lemondanék arról, hogy téged meghívjalak, mintsem kockáztassak azzal, hogy őt is beengedem az otthonomba, elvégre rokonai is vannak, és mi van, ha ők nem ilyen rendesek?
Hú gyerekek... akkor is leirom :)
2 éve van egy csodálatos párom. Anyja magyar apja cigány. Az apján semmi, ismétlem semmi nem látszik, a páromnak van még 2 kistestvére is, szép ház, több kocsi, apjának kft-je van, tényleg világ életébe dolgozott!
Sem a páromon sem az apján nem látszik egyáltalán... sem a bőrük, sem a megnyilvánulásikban. Apja részéről nem tartják a kapcsolatot a rokonokkal (1-2-őt kivéve)
Nem bártam meg azóta sem. Az elején féltem, de ez az ember úgy tud szeretni mint senki más! Ha látnátok, azt mondanátok rá: úh de baromi helyes... (gondolom:) )
Szóval... lehet lepontozni, de én imádom a párom...
L/22
Jah és még hozzáteszem: nem oláh-cigány.
Azok tényleg mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!