Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szerettek csókolózás közben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel csokoloztam es annyira jo volt mivel benyult a polom ala es megsimogatta a hatamat, viszont es nemtudtam mit csinaljak es ez kinos volt egy kicsit. A kerdesem az lenne hogy ti mit szerettek ha mit csinal a fiu csok kozben?2013. máj. 15. 20:14
1/13 anonim válasza:
fejben kémiai képleteket megoldani :D
mégis milyen kérdés ez :D?
3/13 A kérdező kommentje:
Kitti sok i vel latom nem nagyon fogtad fel a kerdesem lenyeget, a kerdes az volt hogy ti mit szerettek (pl.:beleharapok az ajkaba) vagy mit csinaljak a kezeimmel
2013. máj. 15. 20:18
4/13 anonim válasza:
Simogasd finoman a hátát, nyakát, mellét. Vagy fogd a fejét vagy fenekét.
6/13 anonim válasza:
Engem a barátom mindig simogat és nagyon szeretem úgyhogy szerintem nem kell semmi extra vagy nagy dologra gondolnod. Elég ha gyengéd vagy és simogatod :)
7/13 anonim válasza:
karold át a derekát, simogasd a combját vagy te is csinálhatod azt, amit ő :)
8/13 anonim válasza:
karold át és kész :D ölelgesd :D túrj a hajába :D
9/13 anonim válasza:
túrj bele a hajába, simítsd végig a nyakát, az oldalát, aztán húzd magadhoz közelebb, ne túl erősen, de azért határozottan
ezután benyúlhatsz hátul a felsője alá, és nagyon lassan, simítva feltolhatod a kezed a melltartójáig
markolj bele a melltartópántba, esetleg kapcsold ki, és ezek után a kezed a hátán egészen a nyakáig fölmászhat
ez az a pillanat, amikor eldöntheted, hogy le akarod-e húzni róla a ruhát, és máshogy akarod-e folytatni, vagy maradsz a csóknál :D
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom lanyok :)
2013. máj. 15. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!