Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő az, ha egy 16 éves lány kívánja a szexet?
Pont ezen gondolkoztam tegnap, és gondoltam megkérdezem, de megelőztél. :D
Szerintem az sem lenne elítélendő, ha csinálná is. Nem értem mi a különbség egy 18 és egy 16 éves között.. 2 év, naés? A 18 éves már csinálhatja, a 16 éves még csak gondolni se gondoljon rá? Marhaság...
Ugyan én még szűz vagyok....de én is kívánom már. De nem fogom elsietni.. :)
16L
#11 Azért a két év az rohadt sok és nemcsak "naés".
18 éves vagyok és a 16 éves énemhez képest rohadtul más vagyok. Sokkal érettebb vagyok mind szellemileg és testileg. Szóval megcáfolom a kijelentésed.
Egy szóval sem mondtam, hogy éretlen voltam és azt sem mondtam, hogy ne szexeljen senki 16 évesen. Gondolom olvasgatod a kérdéseket, hány 14-16 éves tini tesz fel olyan kérdéseket, hogy csak lesek és gondolom mások is.
Én csak arra tértem ki, hogy egy 16 éves és 18 éves között a 2 év nagyon sok fejlettség szempontjából. Azért mert valaki testileg érett a szexre, az még nem jelenti, hogy fejben és lelkiekben is ott van. Talán ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövetnek. Persze vannak kivételek, akik ilyen fiatalon is képesek ép ésszel gondolkodni, azok előtt le a kalappal.
nem is az a főbaj, hogy nem tudnának védekezni a 13-14 évesek, hanem azt, hogy ha fizikailag érettek is, lelkileg szinte biztos, hogy nem.
én is rengeteget változtam 16-tól 18 éves koromig, akkor értme meg kb valóban a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!