Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő már miért lenne ronda? :O Mi a véleményetek?
Ő egy random lány akit a google az ugly girl keresőszóra ad ki.
Tény, hogy nem egy Megan Fox, de egyáltalán nem ronda. Átlagos csaj, de még az átlagosak között is a középrétegbe, esetleg a szebbek közé sorolnám.
A másik, hogy itt gyakorin kitett egy pasi képet, és azt írták, hogy ronda. Egyáltalán nem volt ronda! Simán úgy nézett ki, hogy ha belsőre megfog, akkor a külseje sem jelent semmi olyat, amit "fel kéne dolgozni" esetleg! (mármint úgy feldolgozni, ahogy írjátok - hogy dolgozzam fel, hogy csak csúnya nőm lehet?)
Jó, a haja elég idétlen volt, de az arca nagyon is rendben volt, a teste is(bár nem volt kigyúrt...nem csak izmosan lehet szép az ember)... a hajon meg nagyon hamar lehet változtatni!
Eddig nem hittem el a csúnya pasis kérdéseket, de most már simán el tudom képzelni, hogy a lányok kicsúfolják a fiúkat, mert olyan magas a mércétek, hogy az hihetetlen.
Nálam még nem is az van, hogy beérem kevéssel, ha nem magas, izmos adonisz csóka próbálkozik be, mert én egyáltalán nem tartom kevésnek az ilyen átlagosnak vagy rondának mondott embereket. A szememben egyszerűen nem rondák, na...
Különben meg nem tudom, hogy a fenti csaj meg a gyakori kérdéses csávó a képpel miért rosszabb, mint a suliban a menők. -.-"
17/L
a szemüvege rusnya, a csaj nagyon szép!
F19
Na engem még te sem láttál ezek szerint. Te is biztos kigúnyolnál, ha meglátnál valahol.
Na én vagyok az a fiú, akit gyakran gúnyolnak, csúfolnak lányok a külseje miatt.
Alacsony, sovány, nagy orrú vagyok, engem imádnak bántani lányok, szerintem nincs is olyna, amelyik ne akarna nekem ártani. Ezért kerülöm is a gonosz lányokat, de még ismeretlen csajok is simán belém kötnek elég gyakran vagy csak úgy elkezdenek vihogni, ha meglátnak.
"Te is biztos kigúnyolnál, ha meglátnál valahol."
Állj, állj, állj!
Az lehet, hogy nem tetszene a külsőd, valljuk be, az ilyen simán lehetséges...de nem összeegyeztethető a személyiségemmel, hogy bárkit is megalázzak a külseje miatt.
Tényleg, még sem a hülye Facebook-os "húú de rusnya" posztok, sem a napiszar felett nem sikerült napirendre térnem.
Látom sok embernél,az ön kritika azért befigyel xD
Attól hogy magányos valaki ,nem kéne leírnia magát,mert komolyan mondom ez már szánalmas.
Mi történik a világgal?
Vagy talpra állsz vagy elbuksz, mindegy csak legalább te ne legyél magad ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!