Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúk, titeket hogy gúnyolnak ki a lányok?
Például meglát és benyögi, hogy fújj, mekkora orrod van és közben vihog hangosan. A legtöbb csak úgy vihog, mint egy idióta, ha meglát.
Ugye, milyen kedvesek a lányok?
Én hülyemég elhittem, hogy vannak rendes lányok, de már tudom, hogy nem szabad velük foglalkozni, mert felszínesek és kegyetlenek, önzőek és csak a saját boldogságuk fontos nekik és élvezik megalázni a fiúkat.
Az a legrosszabb, hogy nem lehet őkeg bántani sem, mert akkor te vagy a gonosz vadállat és még téged visznek el a börtönbe, de ők persze nyugodtan bánthatnak fiúkat, ezért őket senki sem bünteti meg. JÓ lenne már bevezetni, hogy amelyik lány gúnyolódik el lehetssen zárni börtönbe vagy valami pénzbírsággal súlytani, akkor legalább megtanulnák tisztelni a fiúkat!
Én még nem is voltam nővel olyan ronda vagyok.
A koromat le se merem írni.
7 te egy tündér vagy, komolyan..
8 ezen meg már sírok a nevetéstől:-)
Én 26 f vagyok. Nekem az esett rosszul, h a strandon elment mellettem 2 srác és az egyik azt monta a másiknak:
Ez még nekem is kevés lenne xdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!