Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda fiúk, titeket hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúk, titeket hogy gúnyolnak ki a lányok?

Figyelt kérdés
Mármint leírnátok részletesen, hogy miket és hogy szoktak mondani? És milyen lányok ezek?
2013. máj. 14. 14:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindig az izomzatomra szólnak be, hogy vékony a karom, meg hogy gyenge vagyok. Bezzeg, mikor a befőttesüvegről van szó, akkor egyből erős leszek számukra.. mocskok.:)

De ez csak régen zavart, mostmár észre sem veszem. Néha azért azonnali reakcióként visszaszivatom őket, akkor elakad a szavuk.

21f

2013. jún. 1. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
szoval magyarorszagon leteznek pawak, mucicak es ronda emberek.:Dnincs mas alternativa?
2013. jún. 1. 12:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Szomorúan olvasom ezeket a sorokat...

Ennyi negatív tapasztalat hallatán csak arra tudok gondolni, hogy titeket kivétel nélkül primitív nők vesznek körül.

Soha életemben nem nevettem- gúnyoltam ki egy srácot se.. lányt se. Nem is tudom elképzelni, hogy valaki pofán röhög így mást... Sosem tekintettem másként a "ronda" srácokra, minta szép fiúkra...

21N

2013. jún. 1. 12:35
 14/20 Hanariko ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom milyen világban élnek itt egyesek, én érdekes mód mindig olyan környezetben éltem ahol (bár volt egy két egós, kigúnyolós ribi) általánosságban normális, szerető emberekkel voltam/vagyok körülvéve.

Ezektől meg hogy minden lány felszínes meg stb... na mindegy nem is mondok semmit.

Az hogy az "átlagos" lányok is elküldenek valakit, az sem azért van, mert minden lány ilyen-olyan rosszindulatú és gúnyolódó.

Na mindegy, úgysem fogják megérteni ezek a fiúk soha...

2013. jún. 1. 12:36
 15/20 anonim ***** válasza:

nem értem az embereket, komolyan.

soha az életben nem lennék képes beszólni egy fiúnak. soha. mi a franc baja van mindenkinek? amíg az illető nem ápolatlan, törődik magával, csak éppen nem a legszebb, addig semmi okunk b@szogatni, mert arról igazán nem tehet. ezt nagyon undorítónak találom.

16/L

2013. jún. 1. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
én még sosem gúnyoltam ki egy fiút sem. 20/L
2013. jún. 1. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Akik írják, hogy még nem gúnyoltak ki fiút, azok nyilván még nem találkoztak olyan igazán ronda fiúkkal, mint pl. én vagyok.
2013. jún. 1. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert szerinted körülöttünk csak szép, vagy kevésbé szép emberek rohangálnak? Hát nagyon tévedsz... Meg most azt áruld el nekem, hogy miért lenne olyan jó egy másik embert csak úgy lerondázni?! Az ilyen emberek buták... ne foglalkozz velük... engem is rondáztak le már... igaz lelkibeteg voltam pár napig... de aztán túl léptem rajta :).
2013. jún. 1. 14:48
 19/20 anonim ***** válasza:

"engem is rondáztak le már... igaz lelkibeteg voltam pár napig..."

Na látod. Csak én százával kapom a lerondázásokat. És mindezt, úgy, hogy még egy pozitív visszajelzést nem kaptam. Próbáld ebbe beleélni magad...

2013. jún. 1. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én egy szóval se mondtam, hogy ez jó... De ettől függetlenül a magam részéről senkit se rondáztam le és nem is fogok, sem szemtől szemben, sem a háta mögött. Lehet, hogy sok embertől ilyeneket kapsz... de azért nem mindenki ilyen.
2013. jún. 1. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!