Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után jelöljem be?
Figyelt kérdés
Volt egy lány a buszon a barátnőjével,még múlt héten pénteken.
Előbb ők szálltak fel,majd miután én is felszálltam,akkor hátra fordult az egyik és nézte gondolom hova ülök.2 sorral hátrább a másik oldalra ültem,és a lány (aki nekem tetszik)külső oldalon ült,és ha jó volt az alkalom akkor hátra nézett,de nem feltűnően,mintha az ajtón nézne ki,mert úgy nagyjából lát engem is.
Ráadásul amikor felálltam leszállni,akkor előttem voltak,és a telefonjukat szemük magasságában tartották(Facebookjuk volt bekapcsolva..),és forgolódtak hátra felé.
Nem tudom hogy a profiljuk volt-e a telefonon,de megtaláltam az egyiket aki nekem tetszik.
Az a gáz hogy kollégista,péntekenként látnám,de eddig egész évben 2x láttam,ezért gondoltam bejelölöm?
Jelöljem vagy ne?
2013. máj. 15. 14:47
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne kombinálj. Ha találkozol vele megint, menj oda személyesen, mutatkozz be, hívd el valahova stb.. A virtuális élet akkor az igazi, ha van mögötte személyes találkozás, különben nem sokat ér.
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg jelöld be. Én pl. nem élem az életem a facebookon, de örülni szoktam, ha valaki jól szituált, normális ember bejelöl néhanap, hogy ismerkedne velem. Sőt, igaz hogy tényleg csak 1-2 esetben,nagy ritkán,de én is van,hogy bejelölök srácokat ismerkedés céljából. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!