Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelöljem be ez után? (Lent. )
Öltözőből jöttem ki a suliban,és a tőlünk 1 évvel idősebbeknek lett volna tesi órája,és már át voltam öltözve amikor az ajtóhoz értem akkor egy lány is oda állt,elindultam de meggondoltam magam és inkább előre engedtem,mosolygott és megköszönte.
Aztán hátra fordultam persze nem a hátsóját néztem,de hátra voltam fordulva és ő is hátra nézett..
:D
Nem tudom hogy ezek után gáz lenne bejelölnöm fb-n?
Ha igen akkor köszönjek már neki legközelebb nem?Mert udvariatlanság lenne nem köszönni,persze leeht nem is emlékszene rám,ráadásul népszerű a fiúknál de nincs barátja.
Mindenképp jelöld be, meg bökd is meg rendesen aztán. Na jó ez a vicc része volt.
Amúgy meg inkább azon gondolkodj, hogy legközelebb a köszönésen túl milyen szöveggel fogod leszólítani. Azt inkább fogja értékelni. A FB-n minden majom baromi bátor. Ne állj be a sorba.
Jó,de hogyan?
Folyton a barátnői vannak körülötte.
9-es vagyok ő 10-es.
1x elég lenne ha csak köszönnél
2x már lehetne valamit mondani is valami épp aktuális dologgal kapcsolatban talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!