Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szules utan mikor tudtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szules utan mikor tudtatok eloszor szexelni?

Figyelt kérdés
en 2 het utan mar egyutt voltam a parommal en nem fajt :)
2013. jan. 7. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy normális a belső sebek be se gyógyulnak. Igaz én sem vártam meg a 6 hetes kontrolt mert az 5 héten már együtt volltunk. Nem volt fájdalmas csak furcsa. Azóta pedig a többi jó mint réggen.
2013. jan. 7. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
a baratnom 3 het utan szexelt a ferjevel, aztan 3 hettel kesobben fertozese lett, es ez mar volt 6 eve, es mai napig is vert pisil ha megvan fazva es a mentosok kell , hogy elvigyek a korhazba mert akkor nem hitt a dokinak... kivanom, hogy semmi baj ne erjen! 40 h kismama
2013. jan. 7. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már másnap. Csak aztán haza kellett hoznom a feleségem a kórházból, úgyhogy azóta kicsit neccesebb elintézni. Muhaha.
2013. jan. 7. 10:15
 4/10 A kérdező kommentje:
kedves 1-es igen is normalis vagyok abszolut nem fajt semmi a varrataim is mar kivoltak potogva es a noi doki is azt mondta h rendben van minden azota se semmi bajom :D
2013. jan. 7. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Muhahaha..... Nem volt szep toled, h mig a feleseged a korhazban fekudt addig te masnal kerested a gyonyort! Akasztani valo az ilyen.... Avagy akasztottak nalad rosszabat is! Kocsogseg volt! Nem erdemled sem a feleseged sem a gyereked, gondolkodj el magadon....
2013. jan. 7. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
amugy 4 hétig tisztulnia kéne az embernek nem szeretkezni :)
2013. jan. 7. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
@Kriszzta: majd növessz magadnak humorérzéket azért, mielőtt agyvérzést kapsz.
2013. jan. 7. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
:)
2013. jan. 7. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 10:26

Csak poénkodott a hozzászóló! Oké, nem vicces, meg minden, de nem húzd már fel magad minden nem tetsző hozzászóláson!

2013. jan. 7. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkorsem szep! maskor ird a vegere h: poen;) ertem en a viccet, csak ezt irtad es nem pedig mondtad, szoval nem hallottam a hangsulyt es a beszedstilust! Csak azert belegondoltam, en nem szeretnek ugy jarni!
2013. jan. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!