Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnek vagy férfinak jobb-e lenni? Miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 01:29
21/25 anonim válasza:
mondjuk már valakinek én is szívesen megszoknám a női melleit :<
22/25 anonim válasza:
nőnek sokkal egyszerűbb és könnyebb, de férfinek akkor is jobb!
23/25 anonim válasza:
Szerintem nőnek jobb lenni, és könnyebb is. A férfiaktól mindenki sokat vár el, nekik férfiasnak, kezdeményezőnek, erősnek kell látszani ahhoz, hogy igazi férfiként nézzenek rá. Aki nem ilyennek születik, azt könnyen eltapossák. Egy nőt akkor sem néznek ki, ha erősebb jellem, de ha félénkebb, úgy is nőies.
Sokszor gondolkoztam rajta, hogy milyen lenne, ha fiúnak születek...és rájöttem, hogy nagyon-nagyon jó, hogy lány vagyok. :)
24/25 anonim válasza:
#23 végre valaki, aki tovább lát a szülésnél meg egyéb hasonló dolgoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!