Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Elképzelhető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Elképzelhető hogy sírást tettettek ha egy pasival el akarjátok hitetni hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Konkrét eset: Sokáig úgy látszott tetszem neki, én meg teljesen belezúgtam, de aztán kétszer is visszautasított, én mérges lettem hogy csak szórakozott velem és egy alkalommal mikor megláttam látványosan ásítottam egyet hogy lássa mennyire lesz.rom. (tudom h bunkóság, de ki voltam akadva) Ezután széttárta a karját a barátnője felé (mintha nem értené mi bajom van) és majdnem sírni kezdett. Most akkor tényleg tetszek, vagy színlelt hogy tovább hülyíthessen? Ha tetszek akkor miért mondott nemet kétszer is? 18f és 17l
2013. máj. 14. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Bújjál el!
2013. máj. 14. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
sírást hogy lehet tettetni ?
2013. máj. 14. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Túlkombinálod. Lehet, hogy észre sem vette a nagy produkciódat. Amúgy miért sírná el bárki magát ezért? Most komolyan: kétszer visszautasított, biztos, hogy nem fog összetörni ha ásítani lát!
2013. máj. 14. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:
ok de akkor miért utasított vissza kétszer, ráadásul másodszor úgy hogy a köszönés után egyből hátrahajtotta fejét és úgy mondta h már mondta h nem akar találkozni?
2013. máj. 14. 23:20
 5/7 A kérdező kommentje:
*2-esnek ment
2013. máj. 14. 23:20
 6/7 A kérdező kommentje:
3-as: pedig akkor nagyon úgy látszott h sír és a barátnői reakcójából is úgy jött le h bunkónak tartanak
2013. máj. 14. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem szánalmas.
2013. máj. 15. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!