Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" egy pasinak izmosnak lennie?
Figyelt kérdés
ok, megértem h jól néz ki, azonkívül? miért kell?
Manapság ha nem vagy izmos akkor egyik csajnál se rúghatsz labdába vagy mivan?
2009. okt. 1. 16:27
11/28 anonim válasza:
Vagy esetleg fáj a valóság?
Te tudod. Te dolgod.
12/28 anonim válasza:
Bakker annyi fajta sport van, nem igaz h egyik se tetszik, egyik se fér bele a "stílusodba" :P
13/28 A kérdező kommentje:
nem, a testépítés nem az én stílusom
2009. okt. 1. 18:42
14/28 A kérdező kommentje:
amúgy rengeteget tekerek és most úgy néz ki, hogy evezni is fogok...
2009. okt. 1. 18:46
15/28 anonim válasza:
A biciklizés jó, de az evezés még jobb. Ha tudod csináld rendszeresen. Erősíti a felsőtestedet.
16/28 anonim válasza:
Énse voltam izmos de elekzdtem áedzeni és jo ha van izom ne csak ilyen vézna nyeszlet valaki legáél mert szerintem ugy nemsok esélyed van aí csajoknél :Dés nemkell hogy ilyen brutál izmos legíyél csakegy kicsi 14/F
17/28 anonim válasza:
17:33 aí tekerés zsart se ér.....ííés nelegáél már ilen gyökér valamit csak találsz amitől megerősödszííí
18/28 anonim válasza:
Nekem pont a "mackók" jönnek be. Vagyis az az alkat, amikor a lába mondhatni erősebb, de még se nagy a feneke. És van egy kis poci, meg erősebb kezek :)
Ez olyan általánosítás, hogy a férfiaknak csak a vékony lányok tetszenek?
Ízlése válogatja!
19/28 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz
csinos vékony szép lány vagyok,mégsem tetszenek a kigyurt pasik (volt ilyen pasim,de soha többé)
páromnak is van pocakja,meg kb dupla kiló mint én,de jól néz ki,főleg a formás fenék:D
csak mgfelelő lányt kell találni
olyat akinek nem első hogy "mutogassa" a pasiját...hanem az első,hogy szeresse...
22/L
20/28 anonim válasza:
Azért kell izom, hogy megvédje a csajt? Nálunk nem szokás a pasik között verekedni. Nekem nem szükséges, h izmos legyen a pasi. Mondjuk azt se szeretem, ha nagyon vékony. Szóval olyan normál testalkat, vagy picit macis. Verekedni nem kell tudni, de pl. bútorpakolásnál nem árt, ha odébb tudja rakni a szekrényt. De ehhez nem kell kigyúrtnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!