Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" egy pasinak izmosnak lennie?
ok, megértem h jól néz ki, azonkívül? miért kell?
Manapság ha nem vagy izmos akkor egyik csajnál se rúghatsz labdába vagy mivan?
vmelyik csak a gizda srácokat szereti
am meg ha nagyon jó fej vagy a lányokat már nem annnyira a tested fogja érdekelni
1. Labdába rúghatsz anélkül is a csajoknál de kisebb eséllyel.
2. A sport tök jó feszültséglevezetés.
3. Önbizalmat ad, ez is hasznos a csajoknál.
4. Én se hittem volna, hogy ha elkezdek sportolni, akkor mennyivel egészségesebbnek, biztosabbnak érzem majd magam.
Szal muszájnak nem muszáj, de minden mellette szól.
Én nem a csajok, vagy valaki más kedvéért "gyúrok"!!!
Csupán azért, mert jólesik, és szeretek súlyzózni.Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha már kb 2 hétig nem kondizom, akkor már minden bajom van, olyan mintha sok KV-t ittam volna meg, meg energiaitalt. Egyszerűen nem férek a bőrömbe, oylan mozgáshiányom van!(amúgy nem vagyok valami hűdeizmos, mert mint már mondtam: Nem a lányok kedvéért csinálom, és csak addig szoktam gyúrni, ameddig jólesik.
Am. meg labdába rúghatsz úgy is, csak csajok nyelvén:
"Csúnya vagy? kocc"<<< Szomorú, de ez van, így gondolkodnak a mai lányok!
Inkább legyél okos, bánj jól a nőkkel, és akkor nem fogja őket zavarni, amilyen vagy.De ha ehhez még a "jó test" is társul, akkor az mégjobb.
17/F
"miért adna önbizalmat? Anélkül is lehet önbizalmad...szerintem"
Persze hogy lehet, a sportban elért siker is csak ugyanolyan siker mint a többi, tudod hogy megdolgoztál érte és csak magadnak és a kitartásodnak köszönheted. És ha a sportban kitartással eredményt tudtál elérni, akkor jobban elhiszed magadnak, hogy az élet más területén is nyerő lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!