Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "kell" egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" egy pasinak izmosnak lennie?

Figyelt kérdés

ok, megértem h jól néz ki, azonkívül? miért kell?

Manapság ha nem vagy izmos akkor egyik csajnál se rúghatsz labdába vagy mivan?

2009. okt. 1. 16:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

vmelyik csak a gizda srácokat szereti

am meg ha nagyon jó fej vagy a lányokat már nem annnyira a tested fogja érdekelni

2009. okt. 1. 16:34
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

1. Labdába rúghatsz anélkül is a csajoknál de kisebb eséllyel.

2. A sport tök jó feszültséglevezetés.

3. Önbizalmat ad, ez is hasznos a csajoknál.

4. Én se hittem volna, hogy ha elkezdek sportolni, akkor mennyivel egészségesebbnek, biztosabbnak érzem majd magam.

Szal muszájnak nem muszáj, de minden mellette szól.

2009. okt. 1. 16:35
 3/28 A kérdező kommentje:
miért adna önbizalmat? Anélkül is lehet önbizalmad...szerintem
2009. okt. 1. 16:37
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Persze h lehet anélkül is, de ad önbizalmat ha kicsit izmosabb vagy és tudod h nem fog az első hülyegyerek lecsapni. A csajoknak meg azért tetszik, mert látják h erősebb vagy, és meg tudod őket védeni ha vmi gáz van.
2009. okt. 1. 16:44
 5/28 anonim ***** válasza:
63%

Én nem a csajok, vagy valaki más kedvéért "gyúrok"!!!

Csupán azért, mert jólesik, és szeretek súlyzózni.Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha már kb 2 hétig nem kondizom, akkor már minden bajom van, olyan mintha sok KV-t ittam volna meg, meg energiaitalt. Egyszerűen nem férek a bőrömbe, oylan mozgáshiányom van!(amúgy nem vagyok valami hűdeizmos, mert mint már mondtam: Nem a lányok kedvéért csinálom, és csak addig szoktam gyúrni, ameddig jólesik.

Am. meg labdába rúghatsz úgy is, csak csajok nyelvén:

"Csúnya vagy? kocc"<<< Szomorú, de ez van, így gondolkodnak a mai lányok!

Inkább legyél okos, bánj jól a nőkkel, és akkor nem fogja őket zavarni, amilyen vagy.De ha ehhez még a "jó test" is társul, akkor az mégjobb.

17/F

2009. okt. 1. 16:46
 6/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell annyira izmosnak lennie (a túl sok izom már visszataszító), de azért legyen erős. Keress olyan sportot amit élvezel is.
2009. okt. 1. 16:47
 7/28 anonim ***** válasza:
75%

"miért adna önbizalmat? Anélkül is lehet önbizalmad...szerintem"

Persze hogy lehet, a sportban elért siker is csak ugyanolyan siker mint a többi, tudod hogy megdolgoztál érte és csak magadnak és a kitartásodnak köszönheted. És ha a sportban kitartással eredményt tudtál elérni, akkor jobban elhiszed magadnak, hogy az élet más területén is nyerő lehetsz.

2009. okt. 1. 17:04
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
Miért? Kellene? Igaz, hájas se nagyon legyen, meg gizda se, de nem kell izomagy sem. Pfuj!
2009. okt. 1. 17:09
 9/28 anonim ***** válasza:
51%
Alap dolog, hogy egy férfi izmos legyen. Már csak azért is, hogy meg tudja védeni a csaját. Gondolom te most olyan válaszokat vársz, hogy "nem az izom számít", stb. Ez csak duma! Az ilyen biztatgató válaszok és a valóság között nagy a különbség. Ne másokat akarj megváltoztatni, hanem magad. Úgyhogy ne itt siránkozzál, hanem menjél gyúrni.
2009. okt. 1. 18:09
 10/28 A kérdező kommentje:
most csak azért mert ti mondjátok nem fogok egy olyan stílust felvenni ami nem én vagyok...
2009. okt. 1. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!