Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változnom kellene?
értelmes embernek tartom magam...lehet velem beszélgetni komoly és komolytalan dolgokról egyaránt...talán azért gondolom úgy, hogy félnek tőlem, mert nem csak egy éjszakára való lány vagyok...annyira nem érzem azt a környezetemben, hogy bárki is komoly kapcsolatot szeretne...tudom, hogy ez a másik fiú szeretne, csak a hülye falaival elszigeteli magát..mert úgy gondolja úgy aztán biztos megvédi magát..
a voltbarátom annyit mondott, hogy majd biztosan találok majd valakit aki szeretni fog...tehát nála átkerültem a barátzónába, akarta is hogy maradjunk barátok egy ideig sikerült is, csak aztán részemről nem volt rendben az, hogy "barátok vagyunk, de azért szexeljünk" szóval vele megszakítottam a kapcsolatot...ez a fiú meg igazából esélyt sem adott, hogy kialakuljon a kapcsolat...kétszer épített le ezzel a szép vagy, jó ember vagy, kedves vagy, de nem akarlak bántani, mert már sokszor megégettem magam dumával...az első ilyen leépítésnél és vettem a lapot, nálam a nem az nem...erre továbbra is kereste a társaságom...most is megkaptam ezt a választ, és mondtam neki, hogy befejeztem, inkább hagyjuk békén egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!