Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, mert igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, mert igy nagyon rossz nekem?!

Figyelt kérdés

Szoval rövid leszek vagyis megprobálok...

Most lettem 9.es és ma mikor bementem az osztályba kihivott a legjobb barátnőm h ő olyat hallott mástol, h van egy video, amin én vagyok rajta kicsit intimen.(remélem értitek). ami nem is igaz de már tudja az egész osztály. és most a legjobb barátnőm szoba se áll velem mer ő nem nekem hisz hanem nekik és ez nagyon szar és most egyetlen barátom sincs:\\\'( az osztálybol és mindig a hátam mögött sugdoloznak. kérlek segitsetek mit tegyek?:\\\'(

2009. okt. 1. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
hát ha a saját barátnőd nem hisz neked akkor nem az ezt te nyugodtan megmondhatod neki. a többiek meg bekaphatják mind.
2009. okt. 1. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerintük létezik az a video kérd meg őket, hogy mutassák meg. Ki tudja mit szerkesztettek össze.
2009. okt. 1. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült már, hogy ki indította ellened ezt a csúnya rágalmazást? Ha nem különben ezért fel is lehetne jelenteni. Ha a tanárok fülébe jut még lehet ki is zárnak a suliból. Sajnos hallottam már ilyet. Mondd meg a "legjobb" barátnődnek, hogy ha tudja kitől származik akkor mondja meg és akkor úgy fogsz cselekedni. Azt az illetőt jelented fel. De ha így nem megy akkor talán jobb lenne az anyukádtól kérni segítséget. Ez nem tréfa a te jó híreddel játszik valaki. A másik az ilyen barátnő nem barátnő. Megtenném a helyedben, hogy őt fenyegetném meg a feljelentéssel. Ilyen módon feltételezném, hogy tőle ered.
2009. okt. 1. 15:38
 4/7 A kérdező kommentje:
szoval köszi a gyors válaszokat am megvan kivolt és nem is fiu hanem lány és aki miatt épp abba az osztályba mentem és majd kiderül mi lesz holnap:S
2009. okt. 1. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj azzal a csajjal. Szerintem ha azt megteszed amit írtam csak szimplán fenyegetés akkor megijed és többet nem is fog ilyen rágalmazást kitalálni. Az is jó megoldás, hogy megnézed azt a videót. Ha meg úgy komponálták össze az már bűncselekmény. Mivel nem rendelkeztek a te belegyezéseddel. A tesóm évfolyamában is volt ilyen ezt innen tudom. Szerencsére nem lett rendőrségi ügy belőle. Így oldották meg. Még a szülök is be lettek vonva.Sajnos másképp nem lehetett. Remélem egy szimpla beszélgetés megteszi a hatását.
2009. okt. 1. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
levegőnek néz. akartam vele de nem szólt vissza
2009. okt. 1. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon rossz helyzetbe kerültél,sajnos.Ez komoly dolog tényleg.Ülj le és beszéld meg ezt anyukáddal,ez nem tréfa dolog.Ha a tanárok megtudják nem jársz jól az szinte biztos.Anyukád majd segít Neked,hogy mit tegyél.

Azt a bizonyos "legjobb" barátnődet pedig kérd meg,hogy próbálja megszerezni a videót,mert szeretnéd látni.A barátnőd próbálja megszerezni a videót és amint meghallja az aki ezt terjesztette rögtön befogja,mert tudja,hogy lebukik ha kiderül,hogy ez egy hazugság.

A barátnőddel pedig beszélj,hogy a legjobb barátnők vagytok miért nem neked hisz.Szerintem ez tuti h nem igaz barátság.

2009. okt. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!