Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi annak a neve ami meggátolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi annak a neve ami meggátolja, hogy olyasvalaki be szeress bele, aki rokonod vagy együtt nősz fel vele?

Figyelt kérdés
Wikipedián olvastam, csak nem jut eszembe a neve. Azt hiszem valamilyen törvény. Remélem tudtok segíteni.
2013. máj. 14. 13:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan törvény, ami mondjuk a BTK-ban van, hanem olyan, mint mondjuk Mendel törvénye.
2013. máj. 14. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:

heyy de azért nem ugyan az ha rokonnal vagy ha úgymond együtt nősz fel vele olyan értelemben h pl kiskorotoktól együtt jártok edzésre vagy kiskorotoktól szomszédok vagytok és stb stb. Azért ezt a kettőt ne keverjük! ez nem inszesztuózus cselekvés vagy hajlam! sőt, nem is ritka!

nekem pl az egyik legszebb élményem volt a mai napig is, hogy azzal a csajszival történt meg a nagy dolog, akire tényleg úgymond rá voltam bízva, mert ő volt "a nagylány" én meg a kishülye persze, mindig vele küldtek edzésre, suliba is egybe jártunk egy ideig, és még mellettünk is lakott (6 évvel volt idősebb nálam), aztán köztünk elég érdekes kapcsolat volt. Pl előtte szégyenlősség se nagyon volt, sokszor még úgymond le is szidott, ha nem siettem edzés után aztán nem egyszer az öltözőbe is bejött és ott várt meg, de szóval ő amolyan testvér helyett volt "a nagytesó", aki vigyázott rám mindig, na aztán ennek ellenére amikor már azért én is beértem keményen, ő meg olyan 20 körül volt, hát bizony mutatott valami nagyon jót, amikor egy szobába tettek minket családi kiránduláson, és 3 napig remegtem utána, annyira jó volt :) Anyámék sztem a mai napig is úgy gondolták h akkor is majd "vigyáz rám és felügyel", aztán hát kicsit el voltak tévedve ... na meg azt kihagyták a számításból h nem vagyok már kisfiú annyira :DD jajj, de visszasírom azt az éjszakát, istenem ... Ő meg annyira azon volt, h minél jobban élvezzem, huhhh, hát nem semmi csajszi az tuti.

Na de lényeg a lényeg h ez NEM uaz, mintha pl a testvéreddel szexelnél.

Bár amúgy azt én nem teljesen értem a jogszabályból, h mi ez a természet elleni fajtalankodás meg stb, ez elég idiótán van megfogalmazva sztem. másnak minden világos belőle?

2013. máj. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!