Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, aki 18 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki 18 éves, nagyon okos, humoros és gazdag is, de mégsem akar barátnőt, sőt testiséget sem, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

BMWje van, születésnapjára kapta. Viszont egyáltalán nem nagyképű. Tényleg mindene megvan és kedves is, szerintem helyes is.:)

Mégsem volt soha barátnője és nem is szeretne. Már nem szűz, de nem rajong a szexért sem és nincs igénye rá majdnem hogy egyáltalán.

Ez hogy lehetséges ?

2013. máj. 14. 12:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó erről beszélni, mindig lerendezi annyival, hogy neki ez így jó..
2013. máj. 14. 15:07
 22/28 anonim ***** válasza:

hát ha neki így jó akkor meg minek érdekel? Ha tudod hogy áll a farka, és néha ellátja a bajodat.

Kész, nem fogja pénzéhes csitrikre elszórni a pénzét....

Okos.

Tehát mindene megvan amit akar. Majd ha idővel nem lesz elég neki a puncid, többre vágyik, akkor vagy össze jön veled, vagy mással.

2013. máj. 14. 16:29
 23/28 anonim ***** válasza:

punci helyett lukat akartam írni.

az a fiúknak és lányoknak is van :D

2013. máj. 14. 16:31
 24/28 anonim ***** válasza:
hehe, gondolom most téged az bánt, hogy nem lehetsz a nője a pénze miatt. Szarügy csajszi.... nagyon gagyik lehettek, de főleg te, ha egy ilyen kijelentéssel ezt megmagyarázod: "a legjobb barátja vagyok, de már lefeküdtünk párszor"
2013. máj. 14. 17:11
 25/28 anonim ***** válasza:
De ha neki ez igy jo akkor miért nem hagyod? nem rolad van szo...neki igy megfelel ennyi jolérzi magát így akkor mit eroskodsz itt
2013. máj. 15. 13:59
 26/28 Aleandro Del Rio ***** válasza:
én is ilyen fajta vagyok.. nem szorul rá egy kapcsolatra, és valljuk be, még ráérünk "igazit" keresni. de ha bejön a srác, próbálkozz. (:
2013. máj. 20. 19:09
 27/28 anonim válasza:
Túl fiatal még. Mit akarsz egy 18 éves gyerektől ? Hiszen a fiúk agya még 18 évesen gyerek-agy. Kb. 25 éves koruk után kezdenek beérni és kezdenek férfiként viselkedni. 18 évesen nősüljön meg, vagy mi ? Hát nem ráér még bőven komoly kapcsolatokra ? A lányok hamarabb érnek. Egy 18 éves lány egészen más. (Ezt egy anya írja tapasztalatból.)
2016. febr. 13. 14:24
 28/28 anonim válasza:
Mert van esze.
2022. júl. 4. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!