Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki 18 éves, nagyon okos, humoros és gazdag is, de mégsem akar barátnőt, sőt testiséget sem, miért lehet ez?
BMWje van, születésnapjára kapta. Viszont egyáltalán nem nagyképű. Tényleg mindene megvan és kedves is, szerintem helyes is.:)
Mégsem volt soha barátnője és nem is szeretne. Már nem szűz, de nem rajong a szexért sem és nincs igénye rá majdnem hogy egyáltalán.
Ez hogy lehetséges ?
Biztos nincs kedve napi szinten együtt lenni valakivel, csak alkalmi kapcsolatokat keres.
Vagy valami frusztrálja, kicsi a farka, vagy nem áll neki rendesen, nem akarja leégetni magát.
Egyet kell, hogy értsek a Kedves utolsóval.
Mondjuk azért eléggé érdekes a kérdésre adott válaszok és arra a Kérdező válasza eléggé.. hogy is mondjam.."gyanús" a fogalmazása, az írása, ahogy leírja a srácot, és stb és stb és stb...
1.Amire így teljesen félvakon arra következtetek, hogy maga a Kedves Kérdező a kérdés feltevője aki a fent látható leírásban akar most magának prédát szerezni.
Vagy:
2.Egy elvakult kislány aki folyamatos kapcsolata van a sráccal vagy éppenséggel folyamatban van a úgymond "jövendőbeli kapcsolata"
Más nem nézik kis a Kérdezőből.
A legjobb barátja vagyok, és már lefeküdtünk párszor.:)
Ezért tudom, amit tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!