Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mnapaság miért van ennyi síró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mnapaság miért van ennyi síró rívó férfinak mondott valami? Itt a gyk-n is egyfolytába sírnak. Miért kell ezt? 21/L

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenném, hogy a szeretet illetve az empátia ku.rvára nem létfeltétel, meg vagyok én ezek nélkül is, anélkül hogy egy árva lesajnáló mosolyt eleresztenék a "sírós-nyafogós" kérdéseken. Szánalmas ha valakinek érzelmileg férfiként egy nőre kell támaszkodnia, valamint azt vettem észre hogy az ilyen férfiak túl magasra eresztik a lécet, ő maguk UGYANÚGY kinevetik/elhajtják a hozzájuk hasonló ("ronda/kövér/alacsony") lányokat. Szval nem értem mi a problémájuk, ha annyira empátiát várnak akkor a minimum hogy ők is aszerint viselkednek....
2013. máj. 14. 12:02
 22/23 anonim ***** válasza:
52%

Kedves előző, jah, neked nem kell szeretet? Ezek szerint csak a szex kell... Na EZ a szánalmas. Az pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy párkapcsolatban érzelmileg a férfi a nőre támaszkodik, a nő pedig a férfira. Sivár a lelkivilágod, mint egy sivatag!

Továbbá kisgyerekkorom óta senkit nem gúnyoltam ki, vagy aláztam meg a külseje miatt, szóval ez nem nyert.

2013. máj. 14. 13:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Na 22-es. Azt hiszem minden szót leírtál amit gondoltam. Csak szeretném jelezni, hogy egyet értek.
2013. máj. 14. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!