Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Melyik alkatú nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik alkatú nőt választanátok? (kép)

Figyelt kérdés

A kérdést kíváncsiságból tettem fel, és nem azért mert ezzel szeretném növelni az önbizalmam, mielőtt valaki megvádolna. :) Válaszoljon akinek kedve van...

1. típus:

[link]

[link]

2. típus:

[link]

[link]

3. típus:

[link]

[link]

2013. máj. 13. 22:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az önbizalom arra vonatkozik, ha valaki tök sovány és kitesz magáról egy képet és megkérdezi, hogy mennyit kellene fogynia, vagy hogy ugye milyen kövér? Nem arra, ha kitesz több idegen nőről képeket és arról kér véleményt!
2013. máj. 13. 22:15
 22/30 anonim ***** válasza:
Csak az első a jó!
2013. máj. 13. 22:19
 23/30 anonim ***** válasza:

mondjuk itt átlagos testalkatú nincs, csak sovány, kövér, meg nagyon kövér

vagy ez is volt a cél, hogy melyik véglet jön be?

én a normál testalkatú nőket szeretem

[link]

[link]

2013. máj. 13. 22:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnt fel, hogy a 2/2 és a 3/1 ugyanaz a csaj?
2013. máj. 13. 22:31
 25/30 anonim ***** válasza:

Egyértelmű,hogy az elsőt, a vékonyat!!! :)

A hurkások nem szépek... :/

2013. máj. 13. 23:15
 26/30 anonim ***** válasza:
2 és 3. típust. Második a legjobb, de a harmadikhoz húz a szívem.
2013. máj. 13. 23:18
 27/30 anonim ***** válasza:
azt tudod-e, hogy az első és a második és a második és a harmadik között is van még legalább 1-1 kategória?
2013. máj. 14. 10:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha ez közvélemény kutatás akkor rosszul csinálod. A vékony-normális-kövér felosztásnak van értelme, vagy ha több mint 3 kategóriát hozol annak is, így a 2. és 3. képeken lévő nők is beleférnek a kérdésbe. De így? Ha az volt a cél hogy megnyugtasd a lelked hogy a gonosz férfiak csak a vékony nőket szeretik akkor becsapod magad. Az 1. és 2. között van valahol a normális kategória, ami a férfiak többségének tetszik.
2013. máj. 14. 13:49
 29/30 A kérdező kommentje:

Jézusom Emberek! Micsoda ádáz cselszövést látnak a kérdésben páran. :D

TUDOM, hogy kihagytam az átmeneteket, és TUDOM hogy kihagytam az átlagosakat, mert TUDOM hogy ha bent hagyom a férfiak 90%-ka oda voksol. Én arra voltam kíváncsi, hogy EZ a 3 kategória közül melyik.

2013. máj. 14. 14:14
 30/30 anonim ***** válasza:
A 2/1-est. Csakis.
2013. aug. 9. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!