Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik alkatú nőt választanátok? (kép)
A kérdést kíváncsiságból tettem fel, és nem azért mert ezzel szeretném növelni az önbizalmam, mielőtt valaki megvádolna. :) Válaszoljon akinek kedve van...
1. típus:
2. típus:
3. típus:
Miért mindig ugyanolyan nőket tesznek minden kérdésbe
Miért nem keményebb kérdések vannak
amikor vékony nagy mellekkel lapos popsival
vagy vékony de kis mellekkel jó kerek hátsóval
Meg a csúnya arcú szép testű vagy szép arcú csúnya t estű
ezek agyalósabbak
de a 2 típusból a 2 csajtól már herótom van minden daginős kérdésbe azt látom már üldöz xD
Az első pont az ideálom, bár ahogy felkapták a vékony lányokat úgy utálni is divat lett őket. Attól hogy valaki ektomorf alkatú még nem alultáplált. A legtöbb férfinek az 1. és a 2. kategória között van az ideálja de állítom hogy az elsőhöz közelebb.
A második az valami amerikai nemzeti átlag lehet én nem vinném többet mekibe.
A harmadik meg orvosi eset.
Direkt három típust írtam ki, valamilyen szinten kisarkítva de nem az anorexiással és nem a tééényleg nagyon nagy "ő"-vel... Szándékosan hagytam ki a "tökéletes női modellt".
Az önbizalom dolgot azért írtam, mert böngészgettem itt pár ilyen kérdés között és több helyen ilyen támadás érte a kérdezőt.
Nevezzük a dolgot közvélemény kutatásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!