Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem vicc, hogy 3....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem vicc, hogy 3. kislányok írkálnak facebookra az igaz szerelemről?

Figyelt kérdés

Épp most voltam fent, mivel 1 nap 3-4-szer felnézek rá mondjuk 4-5 percre,megnézi a fontos embereket,hogy valamit frissítettek-e. Erre látom végig tekerve az üzenőfalon,hogy ilyen 3. kislányoknak ott villog állapotnak az igaz szerelemről szóló idézetek. (Láttam a vágyat a szemedben, stb... stb... Tele komoly szavakkal, az ember csak pislog).

Gondolom most ezek a sorok pont úgy tűnnek mintha egy 30-40 éves nő írná,pedig egész fiatal vagyok, nem töltöttem még be a 16.életévem sem, mégis ledöbbentem.

12,5 évesen volt először fiú barátom, akitől kaptam egy csokor virágot,és megfogtuk egymás kezét.De még akkor sem gondoltam sosem ilyenekre,mint ahogy most alig 3. kislányok ilyen komoly szavakkal a dobálóznak.

Másik furcsa nekem az,hogy ezt mind kiélve a facebookon... Komoly egy világ...

Csak szerintem furcsa ez?

Már én vagyok koravén,és tényleg olyan mintha 60 éves agyával gondolkoznék?

2013. máj. 13. 21:28
 1/10 A kérdező kommentje:

3.-os kislányok*

Bocsánat:D

2013. máj. 13. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem furcsa.
2013. máj. 13. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki azt hiszi, mióta serdül, hogy mindent tud a szerelemről :) Bármilyen életkorban van.
2013. máj. 13. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen nem koravén vagy, hanem pont abban a korban vagy, hogy jólesik kritizálni a kislányokat. Tény, hogy torzítja a társadalmat az a kék-fehér sz.r(facebook), de ha a te fontos embereidnek(akik gondolom, veled egyidősek, és ugyanúgy "látják a vágyat a szemedben") nem jut elég hely a képernyőn, akkor le lehet a kislányokat tiltani. :)

Más tészta, hogy nagyon sok felnőtt nő is dobálózik a nagy szavakkal facebookon, de a saját életét is képtelen rendbentartani. Ennyit az érettségről.

20L - ha érdekel.

2013. máj. 13. 21:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem az:D.

Nem úgy mintha úgy írnám,hogy na bezzeg anno 56-ban.

De bizony 10-11 évesen nem is igazán tudtam mi az a szerelem. Meg hát így...:O

2013. máj. 13. 21:35
 6/10 A kérdező kommentje:

15 évesen nem koravén vagy, hanem pont abban a korban vagy, hogy jólesik kritizálni a kislányokat.'

Nem, nem kritizálom a lányokat, de szerintem ha azt vesszük alapul,hogy egy lány elsőbe 7 évesen megy fel, egy harmadikos kislány még csak 10 éves, azért ilyen komoly versek, meg ilyen 'tökre teszi az életem' 'Úristen milesz velem' című dráma 10! évesen morbid, de ha van is, miért a facebookon éli ki?

Ha baj van még 15 évesen is leülök a barátnőimmel/anyukámmal és megbeszéljük.

Ha barátom lenne szintén anyummal és barátaimmal beszélném meg, nem a 'fészbukra' raknám ki,hogy 'kapcsolatban' életkort beállítva 19 évesre.

Túlzás szerintem...

2013. máj. 13. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk azzal,hogy 'kapcsolatban' van beállítva,még nincs is baj,de 2 nap után leveszi,és zúdít a tömeg nyakára 15 szomorú szerelmes idézetet . . .

Akkor ezek szerint fura gyerek voltam, 10 évesen én még tényleg játszottam,homokoztam, barátnős füzetet gyártottam, nem azt nézem,hogy Lajcsika milyen tűzzel néz a szemembe:D.

2013. máj. 13. 21:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Túlzásnak túlzás, de hidd el, hogy a "te korosztályod"-ból is csinálták volna ezt sokan, ha 5 évvel ezelőtt is ennyire elterjedt lett volna a facebook. Ne mondd, hogy a te osztálytársaid nem ugyanezt nyomják. A kicsik ellesik a nagyobbaktól, de ha téged ez olyan szörnyen zavarna, letiltanád őket. Így viszont legyezgeti a hiúságod, hogy te bezzeg nem voltál, sőt nem is vagy ilyen.

Javaslom, örülj ennek, a társadalmat meg hagyd összeomlani.

Az életbölcsességek napi szintű kiposztolása egyik korban sem túl hiteles és kívánatos, de ezt magyarázd meg annak a sok embernek, aki facebookon éli a magánéletét. Szánalmas ez minden korban, nekem elhiheted. Azt meg bevallhatod legalább magadnak, hogy te már pusztán a kislányok facebookos aktivizálódásától bölcsebbnek, és éretebbnek érzed magad. :) (Minden bántás nélkül írom, de így szokott ez lenni. Mások lealacsonyításával magunkat győzzük meg a saját tökéletességünkről).

20L

2013. máj. 13. 21:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Ne mondd, hogy a te osztálytársaid nem ugyanezt nyomják.'

Teljesen igazad van.! Amit leírtál tényleg igaz, csak valószínűleg ahhoz hasonlítottam hozzá,hogy én most sem posztolok ki max havonta valamit, 1 éve kb az a profilképem (lassan 1 éve).

De az igaz,hogy a társadalom minden korban süllyezti önmagát.

Amúgy az úgy nem igaz,hogy olvasgatom, lejebb tekertem az üzenőfalon és megakadt a kiírások/posztolsok között egy névről ismert, 3.osztályos lányka,gondoltam elolvasom mit írt ki, és hát ledöbbentem,hogy már itt élik ők is a magánéletük.

De mondjuk nem tudnának kiről példát venni,mert a nagyok pont ezt csinálják.

(Nem önfényezés,de tényleg nem szoktam nagyon semmit csinálni facen, csak ránézek,meg visszajelölök, ha megjelölnek valamiben nyomok rá egy tetsziket.)

2013. máj. 13. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3.-os kislányok jobban csinálják mint mi. nincs annyi hazugság, nincs annyi képmutatás. Sokkal őszintébbek.
2013. júl. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!