Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek híják azt a betegséget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek híják azt a betegséget, amikor valaki fél megszólítani más embereket és csak alap dolgokat közlenek a másikkal,1-2 szavas válaszban?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon helyes és nagyon tetszik, de nem tudok vele örtől a hatra menni. Kerüli a szemkontaktust, hosszabb beszélgetésekbe belezavarodik, fél a másik embertől, nehezére esik neki bármilyen kontaktust is kialakítani bárkivel. Többféleképpen is próbáltam már közeledni hozzá, de nem tudtam kiszedni belőle semmit. Szomszéd fiúról van szó, mi nem rég költöztünk mellé a családommal. Másokkal sem beszélget soha, egyedül él, 23 éves. Többen mondják, hogy valami nincs rendben vele, mert a helyi boltban is mesélték, hogy nagyon furán viselkedik, nem szól senkihez, barátkozni sem barátkozik senkivel. A múltkor megpróbáltam vele beszélgetni egy kicsit, de nem csak hogy kerülte a szemkontaktust, hanem gyengén remegett a keze is. Egy néni azt mondta róla, hogy bolond, de autót is vezet, dolgozik is, ezért ezt kétlem.

26/L

2013. máj. 13. 15:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én ugyanez vagyok 27 évesen, és nem rossz külsővel.

Állatira nem emgy a kommunikáció a többekkel. Ez pszichés zavar, komplexusok, megába fordult személyiség ötvözete. Régen gyerekkorában valószínű komoly sérelmek érték a közösségben, annak hatására nagyon is lehet egy ember felnőtt korára ilyen személyiség. Valóban, szociális fóbia, beilleszkedési képességben való zavarok.

Hidd el hatalmas hátrány.

Soha életemben egy nővel sem tudtam szimpátiát összehozni ez miatt. mert személyiségfigyelők, és jó személyiség nélkül semmire nem mész. hiába vagy egyébként jó, ha kuka vagy, fenét nem érdekelsz. Ha kuka vagy, akkor azt sem fogják tudni a nők, hogy egyáltalán akarsz -e tőlük valamit. Sajnos főleg szavakból értenek az emberk.

DE! a szavakat pedig nem mindegy milyen stílusban adod elő, hogy megnyerő legyél. Itt ,konkrétan ebben hatalmas hátrányok vannak egy ilyen személyiségnél.

Sejthető az is, hogy bejössz neki. Én pl olyan vagyok, hogy azok a nők, akik tetszenek, azok előtt totál nullán vagyok, leblokkolva. Még egy sziát se tudok kimondani, annyira le vagyok blokkolva. A stressz, ami tombol benned ,ezt a reakciót váltja ki belőle, hogy csak így tud viszonyulni. Nem nyerő. Sajnos ez van.

Itt csak a nő tud lendíteni a dolgon, állati nagy türelemmel, meg megértéssel, és sok kedves közeledéssel. Máskülönben örök magány.

Itt most főleg magamról írtam, mert a kérdező írásában jópár ponton hasonló a viselkedése emeznek.

2013. máj. 13. 18:45
 22/23 anonim ***** válasza:
szociál fóbiás valszeg, ismertem ilyeneket, nem lesz sose barátnője, inkább hagyd
2013. máj. 13. 18:56
 23/23 anonim ***** válasza:
Ismerek bunkót, aki annyiban tért el a vázolttól, hogy amikor mégis megszólalt, akkor fogyatékos baromságokat mondott és azon röhögött. Voltak csajai, mára házas ember.
2013. máj. 29. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!