Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez az alak? Kövér?
IstenPepe és ...hurrican...
Tévhit ide vagy oda, a nők elhíznak a korral. Általában. Vannak kivételek, mert azok mindig vannak. Szülés után sem törvényszerű, és én ezt nem is írtam, de előfordul. És ha előfordul, de még nem sportolhat, akkor kidobjuk és keresünk egy vékonyabbat? Vagy ha olyan munkája lesz, ami mellett nincs idő, lehetőség sportolni? Nem vitatkozni akarok, csak azt kellene felfogni, hogy egy 55 kg-s nő, nem marad 10- 20 év múlva is 55 kg. (kivétel persze... biztos van. )
Igényesség kérdése és kész. Ha nem sportolhat, az étkezésére attól még odafigyelhet, és akkor nincs elhízás.
És nem mind1, hogy az az 55 kilós nő 60-65 kilóra hízik idővel, vagy 70 felettire.
amúgy annyi igazság van a dologban hogy sok tényező befolyásolja azt, hogy elhízik-e v nem.
de én olyan tekintetben "régimódi" vagyok, hogy én úgy gondolom hogy nekem kell előteremteni a zsét,stb..
ebből következik az hogy a nőnek igazából más dolga nagyon nincs, mint rendbentartani magát. (az otthonüléssel tuti kikészítene)
szóval szerintem ezzel a feltétellel minden további nélkül megoldható.
ennyi elvárásom azért van.
Nem kövér, de duci... sportolj többet és egyél egészségesen!
Ha 170 centi vagy, akkor olyan 70 kg közelében lehetsz...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!