Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az elmenni?
Figyelt kérdés
Mikozben nezegettem a gyakorikerdeseket es uncsim is ittvolt melletem es olvastunk egy cikket amiben ez a szo szerepelt:"Elmenni" sex-el kapcsolatos tema volt es en nemertettem mi az, es ot kerdeztem meg nemmonta el nekem, hogy mit jelent!!!!:(Kerlek segitsetek!!!!!!!!2013. máj. 13. 14:53
1/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy orgazmust elérni.
2/13 anonim válasza:
Szex után fogod magad, felöltözöl és kimész ajtón. Ezáltal már el is mentél.
3/13 A kérdező kommentje:
Oke,oke ertem de hogyan?
2013. máj. 13. 14:55
4/13 anonim válasza:
18 évesen ezt már kellene tudnod
5/13 A kérdező kommentje:
Es ha meg nemvagyok annyi?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2013. máj. 13. 14:58
6/13 anonim válasza:
Akkor még várj egy kicsit az ilyen cikkek olvasásával ;)
7/13 A kérdező kommentje:
Lenyeg ami lenyeg, de a kerdesemre meg mindig nem kaptam valaszt ami igy szolt:"Oke, oke de pontosabban"?
2013. máj. 13. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!