Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hasamról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a hasamról, nagyon ne mutogassam strandon?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar,hogy így néz ki mivel nekem szinte kockás volt ,híztam 2 kg-ot lehet ez és a nem mozgás következménye? eddig nem igazán híztam hasra mert vékony vagyok amúgy és ezt ha minden nap edzek hasra el lehet tüntetni egy hónap alatt? egyébként nagyon kemény a hasam csak van ez a fölösleg v mi. [link]

[link]

2013. máj. 12. 18:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs, így hasizom gyakorlatokkal nem tudod eltüntetni a felesleget csak az izmod fog nőni alatta. Aerob edzés ajánlom, olvasd át ezt.

[link]

Másik kérdésre visszatérve, szerintem nem kell szégyellned, egyáltalán nem gáz.

2013. máj. 12. 18:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem így tökéletes.
2013. máj. 12. 18:37
 13/21 walk w1th mee ***** válasza:
50%
ráélveznék*_*
2013. máj. 12. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
megyek hányni
2013. máj. 12. 18:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Ejj de ronda kövér vagy. Ezt a választ várod? Nem, azt hogy megnyugtassanak, hogy jajj de szép vagy, meg kapjad a bókokat. Tőlem nem fogod megkapni. Csak annyit modnok, hogy senki nem bámulna meg azért, mert csúnya a hasad.
2013. máj. 12. 18:43
 16/21 anonim ***** válasza:
A hasad nem rossz. De ezek a karmok...
2013. máj. 12. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Most dicsekedni akartál?
2013. máj. 12. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem a hasadról? 10/10

Ne mutogasd strandon? Ne, mert sok az irigy lány és megutálnak.

2013. máj. 12. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Mutogathatod nyugodtan. Akár nekem is ;)
2013. máj. 12. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát belefér ha a többi testrészed elvonja a figyelmet nem venni észre....viszont csak hasazással ne számíts sok eredményre, hiszen csak hasból nem lehet fogyni és csak hasgyakorlattal főleg nem ....viszont egy kis izomtömeget felszedhetnél ha az én figyelmem is fel akarod kelteni :)
2013. máj. 12. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!