Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se izmos, se jóképű.. Viszont mégis könnyen ismerkedem a lányokkal, nem játszom meg magam előttük, egyszerűen csak határozott vagyok. Jó ideje egyedülálló vagyok, nem is terveztem kapcsolatot annak ellenére sem, hogy lett volna rá nem is egy alkalmam. Szeretek egyedül lenni, valamint csajozni is.. Nemrég viszont találkoztam egy lánnyal... Akit egyszerűen nem bírok kiverni a fejemből. Kissé ironikus, de az egyetlen lány akit el tudnék képzelni magam mellett, fizikai kapcsolaton kívül másra nem vágyik, elkötelezni sem akarja magát. Nos elsőként ezt örömmel hallottam, mert gondoltam megúszok ezáltal egy kínos beszélgetést másnap, ennek ellenére mégsem érzem azt, hogy ez így jó lenne. Nem mondhatom el neki amit érzek, egyrészről mivel alig ismerem még, másfelől pedig valószínűleg ezt a kettőnk közötti dolognak a végét is eredményezné. A probléma ott kezdődik, hogy eljár bulizni, más fiúkkal is ismerkedik ami egyszerűen az őrületbe kerget, valamint eléggé lehangol. A legutóbbi barátnőm iránt - akivel bár együtt voltam néhány hónapot- a töredékét sem éreztem annak amit most ez a lány iránt. Ez nem jó... nagyon nem. Valahogy ki kell verjem a fejemből és mivel ilyen dologhoz még nem kellett folyamodnom, hogy valakit szándékosan elfelejtsek a tanácsaitokra lenne szükségem. 21 éves vagyok.

2013. máj. 12. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt hittem hogy nehéz lesz. De, kiderült hogy könnyű. Én nem tudom hogy csináltam. Olyan mintha kimosták volna az agyam:) Hívd fel a titkos szolgálatot, ők megoldják:D
2013. máj. 12. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ember nem irigyellek, mert mint a vakló úgy beleestél a nőbe.Ne engedd el a lányt, mert szívni fogsz, nem kicsit.
2013. máj. 12. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
ennek az egésznek akárhogy nézem semmi értelme.
2013. máj. 12. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha nem vagy képes megérteni.

Első és második válaszoló, köszönöm :)

2013. máj. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!