Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Hogyan tudnám átvészelni a tanár-diák szerelmet?
Látom páran már elmebetegnek titulálnak; ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy véleményem szerint nem az a beteg, aki vonzódik egy érett, intelligens, szilárd egyéniséggel rendelkező, tegyük fel kedves és melegszívű férfihez, én inkább azt nézem égig szökő szemöldökkel, amikor citromsárga csőnacis, rózsaszín izompólós, "menőcsávókért" rajonganak lányok, sőt, ha még "férfiassága" mellé érzéketlen tapló is az illető, akkor teljes a siker.
Kérdező, látszik az írásodból, hogy értelmes lány vagy, én nem érezném magamat nem normálisnak a helyedben...
A szerelem meg nem válogat, nem lehet megmagyarázni, hogy miért pont ő bolondította így meg az érzéseidet, a kémiát nem lehet befolyásolni. Biztosan vonzó ez a tanár bácsi.
És senki ne csodálkozzon, hogy a közösségi oldalakra magukról 68 képet feltöltő, mocskos szájú, torzult értékrendű fiatal fiúk (tisztelet a kivételnek!!!) között jó pár nő ki van éhezve egy igazi Férfira!
Kérdező! Tudom, hogy most ő a minden, és nagyon mélyen érzel iránta, de ez majd el fog múlni. :) Ne aggódjál. Amíg tanulsz, semmi esetre sem érdemes közelebb kerülni hozzá. Könnyen lehet hogy addig megismersz valakit, aki elfeledteti veled. ;)
Addig kitartást! Szerintem nem érdemes ebbe bele vágni.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!