Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Hogyan tudnám átvészelni a tanár-diák szerelmet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 09:33
11/22 anonim válasza:
az oké,hogy az én pasim 6 évvel idősebb de ez BETEG nem vagy normális ha ez bejön gondolom milyen jó lesz hozzáérni a szottyadt estéhez meg a térdéig érő zacsijához.
12/22 anonim válasza:
Szerinetm is egy kicsit nagyon beteges...
Menj el egy pszhiológushoz(nemt'om hogy kell leirni)ő biztos hogy tud segiteni.
13/22 anonim válasza:
Pár év, és elmúlik, csak addig bírd ki!
14/22 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki 40éves nem lesz szottyadt! :D Szerintem a pszichológus sem mondaná hogy jajj nem vagy normális. Nem beteges vagyok hanem szerelmes.
2013. máj. 12. 11:00
15/22 A kérdező kommentje:
Tudod...Utolsó én néha talán nem is akarom hogy vége legyen. Amikor boldog vagyok akkor nagyon jó. Csak néha rossz mert tudom hogy egy évet kell még várnom.
2013. máj. 12. 11:03
16/22 Bratilla válasza:
Én is beleszerettem egy tanáromba, annyi a különbség, hogy ő valamivel fiatalabb. Amúgy a te tanárod viszonozza? Szerinted lesz belőle valami, miután elvégezted a sulit?
17/22 A kérdező kommentje:
Igen viszonozza. Csak nem valljuk be mert abból balhé lenne. Így most csak az látszik hogy nagyon jó barátok vagyunk. És mivel egyedülálló valószínű hogy lesz belőle folytatás miután leérettségiztem. Addig meg nagyon nehezen fogom kibírni.
2013. máj. 12. 15:54
18/22 anonim válasza:
Helyes...várd meg az érettségit, aztán hajrá!
A sok barom meg irigykedjen. Ezek mind lesznek negyven évesek, (ha lesznek)és hogy fel lesznek háborodva, ha szottyadtnak nevezik.
Arra ügyelj, hogy ne vegyék észre a vonzalmat, mert sok az irígy, kielégítetlen nyálcsorgató, akik csak recskáznak.
Várd ki a törvényes lehetőséget, aztán irány a lepedő.
A sok vágyakozás/várakozás még viharosabbá tesz a lepedőakrobatikát.
Nagy élmény lesz!
Hajrá!
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nagyon kedves vagy! Nagyon szeretem szóval nem csinálok semmi olyat amiből túl nagy lebukás lehetne. Jövő ilyenkor már csak pár napot kell visszaszámolnom :)
2013. máj. 13. 09:00
20/22 Bratilla válasza:
Na, az tök jó, ha viszonozza. :) De ez biztos? Utalt rá, vagy a viselkedéséből gondolod ezt? Meg amúgy hogyan jutottatok el idáig? Ha személyesnek tartod, írj privátot, mint mondtam, én is ilyen helyzetben vagyok, szívesen beszélnék egy "sorstárssal". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!