Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar, ha egy srác, éjfél után is eszik, lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
A bátyámról lenne szó, mindig hajnali 2-3 körül eszik utoljára és utána fekszik le. Már többször is mondtam neki, hogy nem kéne, el fog hízni (mivel elég sokat is eszik), ráadásul nem is sportol és így nem lesz csaja!
2013. máj. 12. 02:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem is így van a bátyám, csak ő meg édességet eszik, bár ő nem mindig, de elég gyakran. van olyan, aki akármennyit eszik nem hízik, ha ő ilyen, akkor nincs gond, ha viszont nem, akkor van. nekem is bátlyámnak nagyon nagy hasa van. és én is attól félek, hogy sose lesz barátnője. pedig nagyon kedves és aranyos. és tudom, hogy a tesója vagyok, de szerintem nem is néz ki rosszul, csak szegény nagyon félénk, plusz vannak igényei is. ezért nem volt még komolyabb barátnője. pedig már 25.
2013. máj. 12. 02:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki nem izomagy, és van rajta fölösleg. Az viszont igen, ha hajnali kettőkor lefekvés előtt a kajálással van elfoglalva nem velem :D
2013. máj. 12. 02:44
 13/16 anonim ***** válasza:
épp most ettem egy jó csülkös bablevest.. nem tudom mi ezzel a baj?!
2013. máj. 12. 02:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, én is szoktam, bár tény hogy eléggé el van tolódva a napi ritmusom... így nem hátrány, ha a pasinak is hasonló az életvitele. :D

Ja és nem vagyok kövér, 176 cm/55kg szóval nem látszik... bár igaz, én minden nap sportolok.

2013. máj. 12. 03:15
 15/16 anonim ***** válasza:
ne is mondd, az eltolódott napi ritmus.. :((((((
2013. máj. 12. 03:16
 16/16 anonim ***** válasza:
én testépítek, lefekvés előtt benyomok egy rakás túrót hogy az izom kapjon aminósavakat éjszaka is, de tényleg szénhidrátot lefekvés előtt nem kéne... igazad van
2013. máj. 12. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!