Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én veszem észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én veszem észre hogy egyre több csajnak vannak irreálisan magas elvárásai a pasikkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok és nem vagyok lúzer sem,mert jelenleg is párkapcsolatban élek,de a csajomnak is egyre nagyonn elvárásai vannak amit max egy multi milliomos jazz dobos tud teljesíteni:D Pedig nem vagy csóringer sem,jól keresek,jó szakmám van,kocsim van stb.De egyre nagyobb elvárások..
2013. máj. 11. 19:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ma 19:28

Istenem de szerencsétlen vagy te is...az elötted író leírta ő neki sikerült felfognia de úgy látszik vannak értelmi fogyatékosok ezen az oldalon.Látsz te olyat hogy azt írtam hogy az összes étező nő ilyen?Nem ugye...na de mindegy igaza volt az elötted írónak csak a pumpa megy fel az ilyen hülyéktől.

2013. máj. 11. 19:32
 12/23 anonim ***** válasza:

nem értelmi fogyatékos vagyok, de nem olvastam a többiek válaszát. ez van.

attól még a csajod egy qrva és csak a léd miatt van veled.

2013. máj. 11. 19:34
 13/23 anonim ***** válasza:
hát kedves kérdező nálunk fordítva volt, az agyára ment, nem számolt, ez lett a veszte, szóval attól van pénz, nem az a lényeg elkölteni, mert mindet el lehet szórni, technika az viszi, miért nem lehet úgy élni, mint addig, nem kell egyből megváltozni, szóval rajtad múlik szerintem N
2013. máj. 11. 19:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem csak te. Nekem is feltűnt, hogy a csajokkal nagyon elszaladt a ló, mindegyiknek csillagászati elvárásaik vannak (sok lóvé, sportkocsi, Justin Bieber), szolgáltatni meg nem akaródzik nekik cserébe, legjobb esetben blazírt arccal szétrakják a lábukat hetente egyszer. És akkor csodálkoznak hogy miért van ennyi szingli pasi...

19:09, amíg ez a helyzet nem fog változni, addig rágcsáljuk még jópáran, ne félj csak.

19:14, igeeeeen, a jelenlévő nők valahogy mindig kivételek :DDDDDD nahát hogy lehet ez....

19:17, a döntő többség az ilyen. Felszínes és anyagias. És a változatosság kedvéért beképzelt.

2013. máj. 11. 19:53
 15/23 A kérdező kommentje:

ma 19:47

Ugyan úgy élek ahoigy eddig.Az automat sem cseréltem le,olvassál már a sorok között te eszes,hogy neki lennének nagyobb igényei...nekem teljesen jó az auto még pár évig.Az hogy többet keresek ahhoz mérten nem sokkal többet engedek meg magamnak mint az elött amikor kevésbé kerestem jól.

2013. máj. 11. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyszer egy diszkóból jövet beszélgettem egy lánnyal,aztmodta:Minden nő egy b.üdös k.urva,csak nem becsüljük meg a kivételeket.

Valaki mondja már el nekem,hol a francba vannak azok a kivételek?

2013. máj. 12. 12:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek, ezért kell előitéletmentesen járni a világban, mert sokszor ilyen lányokra zudidjuk meglévő frusztráltságunkat mi pasik.Hidd el nekem vannak még kivételek és egyesek büszkén elmondhatják hogy a csapatukban, mind ilyen csajok vannak akik a kivételhez tartoznak.Ez van.Az én hozzáállásom az, hogy azok a csajok akiknél ráismerek ezekre a felszines vonásokra, egyszerüen lapozok, ezt is meglehet szokni.
2013. máj. 12. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
2013. máj. 12. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
5%
Nem nincsenek kivételek,nemrég beszélgettem egy agykutatóval.A női agyat és a férfi agyat vizsgálták.Azt vették észre,hogy a nők között nem nagyon voltak alacsony intelligenciájúak,viszont kiemelkedőek sem,egy átlagos színvonalon mozgott az ingelligenciahányadosuk.A férfiaknál viszont nagyon nagy kilengések voltak,ugyanúgy találtak agyilag zoknikat is,mint kiemelkedő zseniket.Ebből következik,hogy a nők lényegében ugyanolyanok.A palik meg százfélék.
2013. máj. 12. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Szeretném megkérdezni, hogy az az agykutató hány női agyat vizsgált meg ugyan, milyen rétegekből válogatta az embereket? Mert hogy amit mondasz az úgy f@szság ahogy van.
2013. máj. 12. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!