Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én veszem észre hogy egyre több csajnak vannak irreálisan magas elvárásai a pasikkal szemben?
ma 19:28
Istenem de szerencsétlen vagy te is...az elötted író leírta ő neki sikerült felfognia de úgy látszik vannak értelmi fogyatékosok ezen az oldalon.Látsz te olyat hogy azt írtam hogy az összes étező nő ilyen?Nem ugye...na de mindegy igaza volt az elötted írónak csak a pumpa megy fel az ilyen hülyéktől.
nem értelmi fogyatékos vagyok, de nem olvastam a többiek válaszát. ez van.
attól még a csajod egy qrva és csak a léd miatt van veled.
Kérdező, nem csak te. Nekem is feltűnt, hogy a csajokkal nagyon elszaladt a ló, mindegyiknek csillagászati elvárásaik vannak (sok lóvé, sportkocsi, Justin Bieber), szolgáltatni meg nem akaródzik nekik cserébe, legjobb esetben blazírt arccal szétrakják a lábukat hetente egyszer. És akkor csodálkoznak hogy miért van ennyi szingli pasi...
19:09, amíg ez a helyzet nem fog változni, addig rágcsáljuk még jópáran, ne félj csak.
19:14, igeeeeen, a jelenlévő nők valahogy mindig kivételek :DDDDDD nahát hogy lehet ez....
19:17, a döntő többség az ilyen. Felszínes és anyagias. És a változatosság kedvéért beképzelt.
ma 19:47
Ugyan úgy élek ahoigy eddig.Az automat sem cseréltem le,olvassál már a sorok között te eszes,hogy neki lennének nagyobb igényei...nekem teljesen jó az auto még pár évig.Az hogy többet keresek ahhoz mérten nem sokkal többet engedek meg magamnak mint az elött amikor kevésbé kerestem jól.
Egyszer egy diszkóból jövet beszélgettem egy lánnyal,aztmodta:Minden nő egy b.üdös k.urva,csak nem becsüljük meg a kivételeket.
Valaki mondja már el nekem,hol a francba vannak azok a kivételek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!