Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy ilyen fiatal lány tetszik?
Teszik egy lány aki tőlem sokkal fiatalabb 16 éves lesz a nyáron én meg 23 leszek ősszel. Nagyon rendes lány, aranyos.
Nem merek kezdeményezni nála mert tartok attól hogy a szülei nem néznék ezt jó szemmel és ciki lenne mert az én családom ismeri az ő családját, sőt elég jól és régóta ismerjük egymást.
A másik dolog hogy fogalmam sincs hogyan is tudnék kezdeményezni. Haverjaim nem néznék jó szemmel ha egy ilyen fiatal lányt hívnék magunkkal buliba úgyhogy ez kilőve.
Mióta és honnan ismered a lányt? Ha régóta, és teljesen jól elbeszélgettek egymással akkor a szülei tudomása nélkül egyre közelebb kerülhettek egymáshoz, és talán egy titkos kapcsolatot alakíthattok ki.
Szerintem izgibb :)
Nos én is hasonló helyzetben vagyok, csak én 21 Ő meg 15 xD illetve elég gyakran találkozok vele mivel apám munkatársának a lánya és át szoktak jönni.
De mindenképp várok min. 1 évet (remélhetőleg addig nem lesz pasija :p) és addig fokozatosan közeledek hozzá. Most még csak jókat beszélgetünk, ki ismerjük magunkat de semmi komoly.
Ajánlom neked is, hogy ismerjétek meg egymást, beszélgessetek jókat, csináljatok közösen valamit (mozi?) stb. Semmi képp nem gáz. Ha bejön egy csaj hát bejön nincs mit tenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!