Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány igényli, hogy a barátja kinyalja, akkor ezt neki illendő viszonoznia sz*pással?
Ha feltétlenül igényli szerintem illik viszonozni, de nem minden fiú ragaszkodik ehhez. Nálam volt, hogy lemondtam volna a nyalásról, mondtam, hogy nem szeretem szájjal csinálni neki, de cserébe én se várom az orált.
De ő azt mondta, hogy neki élvezet kinyalni engem, ne vegyem el tőle még azt is..
Igen, úgy volt ahogy Drek is írja!
De azt is hozzáfűzöm, hogy az ő hozzáállása előbb kiváltja egy nőből, hogy viszonozni akarja :D mint az, amikor a fiú erőszakoskodik, hogy márpedig a nőnek kötelessége...
(Nekem is volt ilyen kapcsolatom, soha nem sz.ptam le végül, míg a másikat, aki szorgosan nyalakodott de nem várt viszonzást igen... és szívesen tettem, semmi rossz érzés nem volt bennem iránta..)
Olyan hülye vagy, már bocsánat!
Beszéljétek meg a pároddal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!