Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Én sokat szoktam beszélgetni emberekkel és azokkal jól kijövök, de beszélgetés általában nem tudok kezdeményezni. Ha van egy srác aki a barátom akkor beszélgetek vele meg minden, de amikor beleszeretek akkor onnantól már nem tudok és amikor már nem tetszik akkor úgy, mintha mi sem történt volna. Sokszor volt már ilyen és én nem tudom miért.2013. máj. 11. 16:50
1/2 anonim válasza:
Mert amikor beleszeret egy ember a másik emberbe, akaratlanul is imponálni akar neki és ez megöli a természetességet. Aki zseni, ezt kordában tudja tartani :)
2/2 anonim válasza:
nálam pont ezért csak olyanokkal alakul ki valami, akik kezdetben nem vonzanak :D
mert akkor lazán beszélgetek velük, és mire beléjük uúgnék, ők is belém, szóval kimarad a kezdeti elalélós, dadogós bénázás.
akik tetszenek 1.-re, azokhoz nem is közelítek, nem akarok nyomingernek tűnni, így velük össze se jön semmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!