Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kedves vagyok, jóhiszemű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedves vagyok, jóhiszemű, akkor miért vagyok nulla az összes csaj szemében?

Figyelt kérdés

Alapvetően ilyen beállítottságú ember vagyok, és soha egyetlenegy csajt sem érdekeltem, nagyon nem értem ezt az egészet, miért van ez? Ha bunkóznék velük, akkor meg azért nem kellenék, de akkor milyen legyek?

"Ne általánosíts" válaszoktól kíméljetek! Köszi!

2013. máj. 10. 22:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Többet sírsz,mint egy fürdős kurv@.Menj el egy romkocsmába,vagy szórakozóhelyre,próbálkozz be x csajnál,aztán részegen valamelyiknek csak kellesz majd,ha már ennyire nullának érzed magad,csak mert nincs csajod.

Csak a fogyatékosok gondolják,hogy a párkapcsolatok körül forog a világ.Nem attól leszel valaki,hogy van barátnőd,vagy éppen nincs,aki mást mond az egy gyökér és ha te adsz és a véleményére,akkor te még nála is nagyobb f@sz vagy.

Szerintem szánalmas,hogy emberek inkább mások véleményére adnak és behódolnak a mindenféle társadalmi nyomásnak,ahelyett,hogy azt csinálnák,amit akarnak.

2013. máj. 10. 23:20
 22/29 anonim ***** válasza:
A kedvesség és a jóhiszeműség az élet minden területén kevesek önmagukban.Nem lehet belőlük megélni,munka,tehetség,kitartás is kell mellé.A jóhiszeműséggel pedig óvatosnak kell lenni a mai világban,a jóhiszeműt könnyen átverik,kihasználják.
2013. máj. 10. 23:21
 23/29 anonim ***** válasza:

"az erősebb kutya baxik"

legyél tökös, ne csinálj meg senkinek semmit ha nincs rá nagy kedved, legyél kicsit lekezelő

2013. máj. 11. 00:11
 24/29 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem.Rengeteg gyereknek sőt felnőttnek nincs munkája mégis van barátnőjük.Honnan tudod hogy egyes emberek milyenek a valós életben?Lehet hogy másban sikeresek csak a csajozásban vallanak kudarcot

2013. máj. 11. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:
én is eléggé kedves és naiv vagyok, sok lány barátom is van, viszont megtanultam, hogy kivel milyen legyek kedvesség és kedvesség között is van, nekem az "sármom", ahogy viselkedem az emberekkel, ez tetszik a lányoknak többnyire, akinek meg nem az így járt, azzal valószínűleg nem is akarok kapcsolatba lépni :DD találj valamit, amiben zsír király vagy, ne legyél kicsinyes, legyél tisztában, hogy te mást képviselsz és ne akarj bunkó lenni, mert akkor tényleg csak egy nyommer vagy, ha közben azt mondod, hogy kedves vagy! 18/f
2013. júl. 24. 00:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Legyen legalább 20-as tágeszod, divatb*zi semmit sem jelentő tetkód, legyen minden ruhád 2 mérettel kisebb mint amekkora az ideális volna, és beszélj ilyen csicska szlengel mint a 25-ös. Meglátod több p*ncit nyalsz majd mint fagyit. 18/F
2013. júl. 26. 14:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert a lányok nem a kedves jóhiszemű balfékekre vágynak, hanem a bulizós, néha bunkó, de nem unalmas pasikra. Meg lehet nem vagy jóképű. Mert bizony, ha jól nézel ki az minden csajnál (80%) freecard a bugyijukba. Van egy ismerősöm. Igazi nőcsábász. Magas, izmosz, jóképű, értelmes. Neki még egy lány se mondott nemet. Sőtt a lányok keresik a társaságát. Szabályosan rajonganak érte. Ha vele vagyok levegőnek érzem magam. Mintha megsüketülnének a csajok, és csak az ő hangját hallanák. Jól kell kinézni, ez a nagy titok.
2015. ápr. 29. 11:39
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: Csak legalább ne kamuznának a csajok, hogy "a belső a fontos", blablabla. Legalább annyira a külsőre buknak, mint a férfiak, legfeljebb nekik nem a mellek vagy a popsik, hanem a szemek meg az öltöny számítanak.
2015. máj. 3. 19:00
 29/29 anonim ***** válasza:

dehogynem számít a belső is...

fűthető vajbőr ülések, tolatássegítő rendszer, állítható tükrök..

:D

erre egy dolgot mondok: igen, a 90% a úgy néz ki, hogy rádnéz és leír. mert mindenki ösztönösen választ párt magának. nem pedig tudatosan.

legyél kedves, neked ez az előnyöd máshoz képest, de kell bele egy kis humor is, és nem árt az ápoltság. vegyél egy illatos kölnit, hajzselét, meg egy jó szerkó vagy cipő, és te vagy az utca királya :D

én pl. arányos testalkatú vagyok, de már mondhatni, hogy nagyon elhíztam, de van jó szövegem, és bármilyen csajt ledumálok a lábáról. egy titok van amit megsúgok, búgok neked: úgy beszélj vele, hogy ne a közeledést érezze, hanem a távolodást. ez nem lekezelés, csak egy technika, hogy ő legyen a kezdeményező. Magyarán: ne szerelemként kezeld a beszélgetést, hanem úgy mintha egy haverodhoz beszélnél. ez sokkal jobban beválik mint bármi más. Egy kis kedveskedés, egy kis vicc/poén/humor, és egy kis csipkelődés. Ezutóbbira példa: Veszel nekem fagyit? Ugyaaan, azért akkora spanok még nem vagyunk :D ( de mondhatod azt is, hogy annyira nem nézel ki jól, stb stb... hidd el, ha hullámzik a kedély akkor fog ő tenni valamit hogy máshogy kezeld.) Nagy mocsok vagyok, mi? :DDD

Menj el valahová, baráti társasággal, etc. találsz ott sunát ;)

--C--

2015. máj. 3. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!