Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedves vagyok, jóhiszemű, akkor miért vagyok nulla az összes csaj szemében?
Alapvetően ilyen beállítottságú ember vagyok, és soha egyetlenegy csajt sem érdekeltem, nagyon nem értem ezt az egészet, miért van ez? Ha bunkóznék velük, akkor meg azért nem kellenék, de akkor milyen legyek?
"Ne általánosíts" válaszoktól kíméljetek! Köszi!
"Az ilyen állandóan nyáladzó, "csupaszív" srácokból lesznek később a dühkitöréses idegbetegek."
Te nem válnál azzá egy idő után, ha a kutyának se kellenél?!
Pontosan!
Utána meg csodálkoznak ha egyszer bekattannak és elkezdenek lövöldözni a suliban.Érdekes módon ezekről a srácokról minden ismerős azt mondja hogy milyen csendesek és rendesek voltak és hogy nem nézték volna ki belőlük hogy erre képesek lennének...Persze ártatlannak tűnnek közben meg őrlődnek belülről aztán ebből elegük lesz és kész elkezdenek gyilkolászni
Vannak igazságok a kommentedben de a 90%-át megtudnám cáfolni
Azt hiszem rájöttem ennek a kedves-bunkó pasi polémiának a nyitjára. A kérdező és a hozzá hasonlóak annyira ellányosodott papucsok, hogy magukhoz képest már az átlag, férfias pasikat is bunkónak látják.
Viccet félretéve: kicsit kevesebbet foglalkozz magaddal, és nyiss a világ felé. Ahelyett, hogy péntek este itt nyüsszögsz, hogy nincsen csajod, menj el bulizni a haverokkal. És ne görcsölj rá, hogy csajozni akarsz, csak érezd jól magad, a többi úgyis jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!