Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok ha egy ilyen lúzerral kerülnétek össze? (video)
Figyelt kérdés
:D2013. máj. 10. 19:38
11/16 anonim válasza:
A srác abszolút nem lúzer, a csaj viszont eléggé az.
12/16 anonim válasza:
Na ez az a pont,ahol lebasztam volna a csajnak egyet. Ugyanis ez nem nő, csak egy szar.
13/16 anonim válasza:
Ez nem valóság... megrendezett! Valami francia szarság, már nem tudom, hogy mi célja :/
14/16 igazsagosztovagyok válasza:
Kérdező féltékeny irigy ostoba majom! Miért kell ítélkezni , hiszen nem tudod a valós körülményeket. Attól hogy te egy primitív ösztönlény vagy, még nem biztos hogy más is az!
15/16 anonim válasza:
meg se kell néznem, tudom hogy ez az ahol a falhoz löki és elkezdene vele csókolózni, meg van náluk egy piás üveg, aztán végén csaj ki az ajtón.
Na most anno nézegettem, és ez a videó kamu. Egyszerű, mivel hogy mosdókba !nem helyzetnek kamerát! , szerintem ha elmész plázákba és megnézed a mosdókat vannak e kamerák egyet se fogsz látni.
Ahogy pl a szoláriumba sincs beépített mini kamera, hogy kukkolja a szőrős dagadék ahogy a szép kislányok barnulnak. De elméletben végül is ja, lehet lúzer, de hát tényleg semmit előzményt nem tudni. Lehet te se feltétlen feküdnél le bármilyen csajjal, lehet neki pont nem jött be, ez van, jó csaj de és? Az is lehet hogy meleg volt a srác..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!