Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire kiábrándító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kiábrándító a póthaj?

Figyelt kérdés
Elég hosszú és nagyon dús hajam van ezért mindig megkapom, hogy olyan kis természetes vagyok miért kell elrontanom a póthajammal. Holott az a sajátom nem pót! Ennyire visszataszító a póthaj, hogy azzal ellehet rontani egy külsőt? Szeretem a hajam, de azért kéne le vágatni, hogy ne rontsa az összképet?
2013. máj. 10. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"Holott az a sajátom nem pót" ezt valahogy nem vettem észre, bocs egyetek meg:D.
2013. máj. 10. 18:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Nincs mű hatása. Menetelesen van levágva. Szimplán hosszú és dús. 10-ből 9-en tuti megkérdezik, hogy ez póthaj? Sose voltam az a mű kategória és eléggé zavar, hogy egy természetes dolog miatt, mint a hajam átsorolnak oda.
 13/22 anonim ***** válasza:

3! igaza van

neki nincs póthaja

amúgy szex közben, beletúr a másik, érzi a ragasztást, hát el tudom képzelni, hogy úgy kiábrándító N

14/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet rossz formája van a hajadnak és azért hiszik azt?
2013. máj. 10. 19:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Valami pedig nem stimmel vele.
2013. máj. 10. 19:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha ezt hiszik,akkor nem jó a fazonja.

Ajánlanék egy fodrászt.

2013. máj. 10. 19:04
 17/22 anonim ***** válasza:
esetleg ha fested rossza szín,de szerintem a formáján változtatnál kicsit,lehet hogy jobb lenne,de esetleg ha tudsz felrakni a képet(az arcodat nyugodtan satírozd be)akkor több tippet tudnánk adni :)
2013. máj. 10. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is ezt megkapom a vörös hajamra hogy miért festem + azt hogy paróka :D De szerencsére csak viccelnek vele!

14/f

2013. máj. 10. 19:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a fazonjával van akkor baj.

Egybként igen, a póthajjal el lehet rontani az összképet, iszonyatosan kiábrándító. De azt is meg lehet igényesen csinálni, hogy ne látszódjon, hogy nem igazi, akkor tud szép lenni.

De te miért nem tudsz tenni mások véleményére, és büszkén kijelenteni, hogy neked természetesen van olyan hosszú és dús hajad, mint másnak varrva? Tőlem meg gyakran megkérdezik, hogy szilikon-e a mellem (értelemszerűen nem az). De én nem akadok fenn ezen, mint te. Felesleges, büszkének kell rá lenni.

2013. máj. 10. 19:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Festve van barnára, de azt is a fodrász keverte ki szóval természetes a színe. Menetelesen van szépen összevágva v alakba.
2013. máj. 10. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!