Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kiábrándító a póthaj?
3! igaza van
neki nincs póthaja
amúgy szex közben, beletúr a másik, érzi a ragasztást, hát el tudom képzelni, hogy úgy kiábrándító N
Ha ezt hiszik,akkor nem jó a fazonja.
Ajánlanék egy fodrászt.
Én is ezt megkapom a vörös hajamra hogy miért festem + azt hogy paróka :D De szerencsére csak viccelnek vele!
14/f
Valószínűleg a fazonjával van akkor baj.
Egybként igen, a póthajjal el lehet rontani az összképet, iszonyatosan kiábrándító. De azt is meg lehet igényesen csinálni, hogy ne látszódjon, hogy nem igazi, akkor tud szép lenni.
De te miért nem tudsz tenni mások véleményére, és büszkén kijelenteni, hogy neked természetesen van olyan hosszú és dús hajad, mint másnak varrva? Tőlem meg gyakran megkérdezik, hogy szilikon-e a mellem (értelemszerűen nem az). De én nem akadok fenn ezen, mint te. Felesleges, büszkének kell rá lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!