Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen egy romantikus este? Ötleteket szeretnék!
Sziasztok!
39 éves vagyok, és van egy 41 éves nő akivel nagyon megszerettük egymást. Ma jön hozzám, és a héten már itt is lesz nálam. Szeretném valami különleges romantikus estével meglepni őt, mivel nagyon szereti a romantikát, de nincs ötletem mit csinálhatnék, hogy tényleg szép legyen.
Köszönöm a válaszokat!
Hát szerintem például egy gyertyafényes vacsora? Nem kell valami bonyolult kaját csinálnod elég valami egyszerű is.
Esetleg ha olyan helyen laksz, hogy van rá lehetőség akkor este megmutathatod neki milyen szép olyankor a táj...
Meg hát attól függ mit szeretnétek csinálni, nézhettek egy romantikus filmet is...
Esetleg vehetsz pár édes illatú füstölőt is a szobába...
romantikus zene, egy pár mécses, egy illatozó kéd, egy megterített aztal, egy romantikus film, egyszerű ételek, egy séta... stb kell ennél romantikusabb?
sok sikert puszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!